A prezis: gazele din 10 august modifică ADN-ul uman / Acum e directorul celui mai mare spital judeţean din vestul ţării

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

La începutul lunii aprilie 2019, Pătraşcu a schimbat PLUS-ul lui Cioloş cu PNL-ul lui Nicolae Robu

“Probabil mulți dintre voi știu deja că am decis să fac parte din echipa Partidului Național Liberal. Această decizie nu a fost luată pe repede înainte. M-am gândit de câteva luni să fac acest pas vorbind cu diverși oameni din PNL și PLUS, iar totul a culminat cu o invitație din partea președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu, căruia i-am mulțumit pentru încrederea acordată.

Cu toții ne dorim o Dreaptă unită și puternică, iar acest lucru se va putea întâmpla doar dacă nu ne pierdem în orgolii. Acum, când cel mai adesea sunt întrebat de ce am luat această decizie, vreau să privesc înainte fără să fac referire la trecut. Nu am plecat pe ascuns, ci am discutat înainte de a face acest pas și cu Dacian Cioloș și cu Dragoș Tudorache și am rămas în relații bune cu amândoi – ceea ce e și normal, având în vedere că ambii mi-au fost mentori în tot acest timp.

Ca și până acum, voi continua să îmi investesc timpul, energia și expertiza în însănătoșirea sistemului de sănătate. Am dat tot ce am putut ca membru în Guvernul Tehnocrat, în Platforma România 100 și în PLUS, dar nu îmi mai rămâne decât să le urez succes foștilor mei colegi și să sper că vom colabora cât mai bine,” a scris tânărul pe reţeaua de socializare facebook la timpul respectiv.

Un politruc, în esenţa pură a gândirii prezidenţiale

Raul Pătraşcu face parte din echipa de cercetare a noului Centru de Medicină Genomică de la UMF Timișoara. Din punct de vedere politic, la începutul lunii aprilie, Pătraşcu a schimbat PLUS-ul lui Cioloş cu PNL-ul lui Nicolae Robu.

Cineva întreba pe online dacă-l mai știm pe chimistul care spunea că gazele lacrimogene modifică ADN-ul uman? Iată că omul revine. PNL-ul lui Robu a lăsat nume grele de medici de prestigiu din partid deoparte, cum ar fi Ionaşcu, Horia Cristian, Dan Goanţă, mizând pe tinereţea lui Raul-Florian-Petrișor Pătrașcu. L-a numit Director al Spitalului Județean Timișoara, cel mai mare din vestul țării. Angajații instituţiei au protestat în zadar împotriva punerii în funcţie de manager. “Omul se califică la faţa locului,” ne-a spus unul dintre apropiaţii primarului.

E ceea ce numea Iohannis un politruc.

Nu e prima oară când Nicolae Robu pune un outsider în funcţii publice. L-a mai pus la recomandarea unor inteligenţi pe Pavel Popescu, al treilea pe lista parlamentară, tânărul liberal care a acuzat că este ameninţat de Huawei.  

Raul-Florian-Petrișor Pătrașcu are de acum tot timpul să-şi investescă energia și expertiza în însănătoșirea sistemului de sănătate.

Însuşi fostul director al Spitalului Judeţean Marius Craina, un manager care a modernizat unitatea sanitară, l-a felicitat pe dl Pătraşcu. “Nu mai îmi rămâne decât sa-i urez succes noului manager al SCJUPBT, dl. Raul Pătrașcu, și, cel puțin, tot atât de multe realizări, atât pe plan profesional cât și managerial! Cu mențiunea că, la fiecare final de mandat, doar pacienții și colectivul medical sunt cei care vor trage concluziile și vor estima performanța unui management sănătos și axat pe nevoile comunității. Cu Dumnezeu, înainte!

Despre tânărul Raul Pătraşcu sistemul medical românesc va mai auzi multe. E o tânără speranţă a politicienilor fără scrupul.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marcel VELA “şi-a tras” şef de cabinet un “PENAL”
Despre Traian Berbeceanu presa a scris pagini întregi. Era şef la Brigada de Combatere a ...