DECĂDERE REGALĂ sau COMPROMIS? / “Prinţul Harry se comportă ca un adolescent rebel”, zic surse din Windsor

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

Cel mai puternic brand din lume, atacat de acţiuni copilăreşti 

Regina este mai conștientă ca oricine cât de periculoase și deranjante ar putea fi aceste capitole pentru Casa Windsor.

În urmă cu doar câteva luni, prințul Andrei a fost obligat să renunțe la titulatura regală (din motive mult mai grave și controversate), iar acum familia Majestăţii Sale a pierdut două personaje cheie, cei mai populari membri ai familiei.

Publicaţia britanică susţine că încă înainte de Crăciun, membrii Familiei Regale ştiau de intenţia celor doi de a renunţa la calităţile oficiale, dar Regina tot spera că nu se vor îndepărta de Casa Regală.

 „Totul pentru Regat şi Coroană 

„Datoria faţă de ţară şi Coroană este totul pentru Regina Elisabeta a ll-a”, spune unul dintre cei mai apropiați confidenți ai Reginei. Umbra abdicării regelui Eduard al VIII-lea, care s-a întâmplat la vârsta de zece ani, rămâne încă foarte vie pentru Suverana britanică.

În ciuda zvonurilor că ar preda Coroana fiului ei, Prinţul Charles, Regina îşi va sluji naţiunea până la moarte, confirmă surse oficiale. A urcat pe tron de tânără. Astăzi are 93 de ani. Domneşte de 73 de ani. Până la Elisabeta, Regina Victoria, supranumită “Bunica Europei,” a slujit Regatul 63 de ani, considerându-se cea mai longevivă domnie.  Coroana a fost şi este totul pentru Regină.

De aceea Majestatea Sa s-a considerat rănită de decizia rebelului Harry. “A rămas perplexă,” susţin sursele.

Regina este şocată 

După ce a trecut peste toate trăsnăile lui Harry, i-a acceptat căsătoria cu o actriţă americană, l-a cocoloşit şi i-a acceptat toate năravurile, acum este de-a dreptul şocată. Aceleaşi surse susţin că tensiunea datează mult înainte căsătoriei regale a Prinţului Harry din mai 2018, când i s-au acceptat toate pretenţiile.

Cea mai mare impoliteţe a comis-o atunci când i-a cerut Arhiepiscopului de Canterbury să oficieze căsătoria înainte de a se consulta cu Regina și cu decanul din Windsor, călcând grav peste cutume.

„Un mod incorect de a face lucrurile,” mai susţin sursele.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
„Regina îi va face prințului Harry o ofertă pe care nu o poate refuza”
Regina Elisabeta a ll-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord îi ...