VICTORIA – posibila reşedinţa canadiană a cuplului Harry şi Meghan

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Oraşul Victoria din Columbia britanică poate fi acel acasă pentru cuplul Harry şi Meghan, susţine corespondentul canadian al Reuters.

Există săli de ceai și autobuze supraetajate în localitatea cu tentă regală a Canadei.Prințul Harry și soția Meghan s-au stabilit, deocamdată, într-o casă de pe litoral, în apropierea celui mai regal dintre orașele canadiene – VICTORIA, Columbia Britanică (BC) – numit după numele reginei Angliei care a domnit până în 1901 şi a vizitat aşezarea, în timpul unui mare expansiune a Imperiului Britanic.

Citeşte şi: Prințul Harry e supărat că nu s-a scos cu “ieşeala” din Casa Regală

În FOTOGRAFIE: Hotelul Fairmont Empress din Victoria

Vara, turiștii se înghesuie în autobuze supraetajate, precum cele care traversează Londra. În fiecare după-amiază, sute de oameni se adună la ceai în saloanele faimosului Fairmont Empress Hotel sau la una dintre numeroasele alte săli de ceai care arborează pavilionul britanic. „VICTORIA este probabil mai britanică decât Britania,” a declarat rezidentul Bill Bray reporterului Reuters.

Într-adevăr, mii de pensionari britanici au ales să se retragă pe insula de lângă Vancouver, parte a provinciei B.C., care are un climat mai blând decât restul Canadei. Prințul Harry, în vârstă de 35 de ani, împreună cu Meghan, 38 de ani, au sosit luni.

La sfârşitul săptămânii trecute, Harry a semnat un acord cu bunica sa, regina Elisabeta și cu alți seniori regali.Decizia lor de a se muta în CANADA a provocat o serie de întrebări legate de reşedinţa lor. Dacă se stabilesc în VICTORIA, locuitorii spun că se vor simți acasă și că se vor bucura de mai multă intimitate decât în ​​Marea Britanie.

Canada nu are paparazzi

VICTORIA  a fost de multe ori în istorie o destinaţie pentru membrii familiei regale britanice, când vizitau Canada, o fostă colonie britanică al cărei șef de stat rămâne oficial Suveranul Britanic. George VI, care era tatăl reginei Elisabeta și străbunicul lui Harry, a organizat în 1938 o cină pentru 250 de invitați. În 1951, cu un an înainte de a deveni regină, Prințesa Elisabeta a înoptat la hotelul din imagine. În 1966, mama reginei a vizitat  VICTORIA și a inaugurat piatra de temelie a celui mai important muzeu al orașului, Royal B.C. Muzeu.

În 2016, fratele lui Harry, prințul William, și-a adus soția, Kate Middleton și copiii lor în acest oraș, în timpul unei vizite oficiale în Canada. „Când eram copil … cântam„ God Save the Queen ”înainte de a începe școala în fiecare dimineață”, a spus Helena Isherwood, care lucrează într-un boutique de lângă hotel. Lui Harry, Meghan şi bebelușul lor Archie le vor plăcea Victoria, deoarece „este frumos și cred că vor găsi intimitatea și reşedinţa”, a spus Isherwood. Aceasta ar fi probabil o schimbare binevenită pentru cuplul care, marți,s-a plâns de hărțuirea a câtorva paparazzi, după ce ziarul Sun a publicat imagini cu Meghan făcând o plimbare printr-un parc de lângă VICTORIA.

„Nu avem o cultură a paparazzilor în Canada, așa că eu cred că vor găsi aici în Victoria un contrast cu ceea ce ei sunt familiarizați în U.K.”, a spus Mischelle vanThiel, un expert regal de la Royal B.C. Muzeu.

Bray, un localnic, a spus că prințul Harry va fi „doar un alt tip de pe stradă,” aşa se încheie reportajul Reuters.

 

 

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Timpul până la „SFÂRŞITUL LUMII” s-a scurtat. Vezi de ce!
Oamenii de ştiinţă din domeniul nuclear au setat recent Ceasul Apocalipsei, care simbolizează iminenţa unui ...