Dragnea: “Preţul era România”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a apărut azi iar în fața instanței I.C.C.J, spunând că este nevinovat şi cerând să fie eliberat din închisoare. A făcut o singură remarcă presei.  

„Am crezut și încă mai cred că un om poate fi condamnat de o instanță cu respectarea legii. CCR a zis clar că completurile de 3 sunt nelegale și nu se poate vorbi de un proces echitabil și de o hotărâre corectă la mine, indiferent de procedurile adoptate. S-a spus că vreau să ies cu orice preț din închisoare. Nu vreau să ies cu orice preț și cred că stau nevinovat. Puteam să plătesc, dar nu am vrut să fac compromisuri”, a spus Liviu Dragnea, joi, în fața instanței.

Citeşte şi: Cîţu a luat o palmă zdravănă de la Bruxelles. Oficialii europeni zic că unele prevederi ale OUG 114 erau bune

La ieșirea din sala de judecată, întrebat de jurnaliști ce a vrut să spună cu “puteam să plătesc orice preţ”, Dragnea a spus: „Prețul era România!”

„Să admiteți contestația la executare cu privire la privarea de libertate a domnului Dragnea. (…) Domnul Dragnea execută o pedeapsă care a fost prevăzută strict de sentința fondului. (…) Nu am făcut cale de atac în fața dumneavoastră, dar e important să observați că ceea ce a statuat decizia CCR determină posibilitatea de a analiza acest aspect din perspectiva menținerii pedepsei”, a spus avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, în fața magistraților instanței supreme.

Procurorul de ședință a cerut respingerea solicitării.

Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ziua în care englezii s-au nenorocit
Englezii s-au nenorocit. De la noapte, odată cu ieşirea din UE, de la Bruxelles le ...