Avertisment FIREA: “Mă voi retrage din PSD în condiţiile în care…”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a precizat într-o intervenţie la Antena 3 că se va retrage din PSD în situaţia în care liderii partidului se îndepărtează de oameni.

“Nu voi rămâne într-o echipă care dă dovadă de faptul că vrea să se autodistrugă. În momentul în care voi sesiza că cei care sunt la conducerea acestui partid se îndepărtează în totalitate de ceea ce doresc oamenii…” a spus Firea.

„Mă voi retrage din PSD în momentul în care voi observa că ajung la conducerea acestei formaţiuni politice oameni care ţin mai mult  la proiectul lor personal, la ambiţiile lor politice de mărire şi mai puţin la cetăţeni, mai puţin la români şi mai puţin la echipă,” a mai zis Gabriela Firea.

Citeşte şi: Premieră: Sondajul care a băgat-o pe SORINA PINTEA în duba procurorilor

Firea ia în calcul şi o candidatură independentă

Întrebată dacă ia în calcul o candidatură ca independent şi nu sub sigla PSD, Gabriela Firea a declarat că „orice este posibil”, ea spunând că se va retrage din PSD dacă va constata că partidul „o ia pe un drum greşit”.

„Nu trebuie să vină analişti externi, interni dau de pe planeta Marte. Noi trebuie să înţelegem faptul că dacă ne îndepărtăm de ceea ce îşi doresc oamenii, nu avem decât de pierdut şi eu nu vreau să fiu într-o astfel de echipă. Voi lua o decizie cât mai aproape de depunerea candidaturilor. Dacă alegerile vor fi în luna iunie, în luna mai se depun candidaturile, deci am timp să văd ce se întâmplă cu formaţiunea politică din care fac parte şi să resping în totalitate acest fel de a face politică în care există dublu limbaj şi în care una discutăm la anumite întâlniri şi alta se întâmplă în exterior şi colegi de-ai noştri compromit o anumită idee”, a afirmat Gabriela Firea.

Firea a precizat că afirmaţiile sale reprezintă mai mult un avertisment”, nu o ameninţare.

Ea spus că nu îşi doreşte să facă „un astfel de rău”, precum crearea unei noi formaţiuni politice sau plecarea împreună cu o echipă din PSD.

Gabriela Firea conduce în topul preferinţelor bucureştenilor pentru alegerile locale.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mărunţişul câştigat de România cu dobânda negativă. Vezi „imensa” sumă!
Dobânda negativă a adus României uluitoarea sumă de 3.858,64 de euro, susţine Cristian Hoştiuc, directorul ...