Leapşa părinţilor / 10 minute de oprit lucrul, pentru siguranţa copiilor

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INEDIT SOCIAL

Sandra Grădinaru, o avocată din cadrul Baroului Iaşi, a lansat leapşa pentru toţi părinţii din România care sunt nemulţumiţi de soluţiile instanţelor privind pedepsele aplicate celor care agresează minorii. Ea propune un protest pentru a determina legiuitorul să înăsprească pedepsele din dosarele în care victime sunt minorii.

Sandra Grădinaru a lansat apelul către părinţii din România prin intermediul social-media. Avocata din Iaşi, care, în trecut, a reprezentat pro-bono mai multe persoane nevoiaşe, a propus ca, pe 20 martie 2020, la ora 12.00, toţi părinţii din România să se oprească din activitatea lor pentru 10 minute şi să solicite:

  1. Parlamentului României, înăsprirea pedepselor în cazul infracţiunilor săvârşite asupra minorilor.
  2. Guvernului (Ministerul Afacerilor de Interne) şi Ministerului Public să trateze cu maximă responsabilitate dosarele în care sunt implicaţi minorii, în condiţii de urgenţă şi să facă toate demersurile pentru tragerea la răspundere a celor vinovaţi.
  3. Investigatorii care greşesc în astfel de cazuri să fie excluşi din sistem.

 

Citeşte şi: Scandalos / Guvernul liberal vrea să ia dreptul românilor de a creşte porci în bătătură

„Propun ca toată lumea care se opreşte din activitate pentru 10 minute să scrie pe o coală de hârtie «SIGURANŢĂ PENTRU COPIII ROMÂNIEI» în semn de protest pentru lipsa de reacţie a autorităţilor şi să posteze mesajul pe orice reţea de socializare. Am ales data de 20.03.2020 (vineri) pentru organizarea acţiunii 20 martie este data echinocţiului de primăvară. Echinocţiul de primăvară simbolizează un nou început”, a precizat Sandra Grădinaru.

De asemenea, crede avocata, ar trebui să fie constituite echipe speciale de anchetă în cadrul Poliţiei care să se ocupe de astfel de dosar. „În astfel de dosare nu se apelează la toate mijloacele de investigaţii prevăzute în codul de procedura penală, în dosarele de corupţie, de exemplu, se apeleaza cu uşurinţă la interceptări, dar în astfel de dosare nu”, a mai spus Sandra Grădinaru.

Aceasta consideră că autorităţile ar trebui să securizeze frontierele şi să nu mai permită atât de uşor ca minorii să poată fi scoşi din ţară, iar anchetele ce vizează minori ar trebui rezolvate în regim de urgenţă.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
FOTOGRAFIE ISTORICĂ/Aşa era travestit şi DACIAN CIOLOŞ în faţa casei Doinei Cornea?
Fotografia istorică a fost realizată în timpul vizitei din 1988 lui Ronald Reagan, președintele american ...