“Cîţu – premier la mişto”, e de părere avocatul Durgheu

Andrei Marcu ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Multe voci au sărit ieri. Mulţi s-au prins că Iohannis a desemnat un premier la mişto. Când şi-a dat seama că venerabilul Cîţu va trece de Parlament l-a pus să-şi anunţe demisia.

“Ceea ce s-a întâmplat ieri înaintea votului de investire a Guvernului Cîțu dovedește, în mod irefutabil faptul că domnul Klaus Iohannis, în loc să nominalizeze „premieri mișto”, își permite de la înălțimea funcției pe care o deține în mod vremelnic să nominalizeze „premieri la mișto”, este de părere avocatul Florin Constantin Durgheu.

Citeşte şi: CCR a decis. Ce se întâmplă cu anticipatele?

“Să dai bir cu fugiții și să-ți depui mandatul cu 15 minute înaintea unui vot care era previzibil în favoarea Cabinetului tău, într-un moment în care țara se află într-o criză majoră din cauza isteriei create de COVID-19, nu s-ar fi putut întâmpla nici măcar într-o țară bananieră.

Dovada iresponsabilității politice totale a acestui individ care a ocupat și se pare că va ocupa în continuare, nu doar funcția de senator, dar și pe cea de ministru de finanțe, o constituie declarația halucinantă pe care a dat-o la aproximativ o oră de la cel mai penibil moment derulat pe scena politică din România în ultimii 30 de ani :

Sunt un om de partid și înțeleg să fiu alături de partid și de Președintele lui în momentele dificile”.

Cu alte cuvinte, Florin Cîțu recunoaște că pe el îl preocupă exclusiv interesul, mai mult sau mai puțin meschin al P.N.L. decât INTERESUL NAȚIONAL !?!” conchide avocatul.

Dar iată opinia sa în continuare:

„Faptul că INTERESUL NAȚIONAL nu contează când acesta ar intra în coliziune cu interesul lui Klaus Iohannis si/sau al P.N.L., rezultă cu prisosință tot din declarația dată „la cald” de către același Florin Cîțu :

Decizia Președintelui Klaus Iohhanis de a mă desemna pentru funcția de Prim Ministru a fost o onoare. Însă ea a fost luată în contextul în care alegerile anticipate erau o soluție agreată de majoritatea partidelor. Această variantă nu mai există astăzi”.

“Dacă cineva mai avea un dubiu, cât de mic, referitor la faptul că acest individ a fost nominalizat „la mișto” doar pentru ca Președintele să-și îndeplinească dorința de a declanșa alegeri parlamentare anticipate, declarația „împricinatului” Cîțu spulberă orice îndoială.

Pe principiul „Gura păcătosului adevăr grăiește”, Cîțu a recunoscut inclusiv faptul că a fost nominalizat „la mișto”, doar pentru a fi respins în urma votului Parlamentului, într-un moment în care ideea alegerilor anticipate nu se năruise și pentru cei mai înfocați susținători ai acestei idei.

Cum poți tu, senator al Românei, fost și, culmea, viitor ministru de finanțe al acestei țări care se pretinde a fi civilizate, să accepți acest minuscul rol de „iepuraș” doar pentru a face pe plac Președintelui și partidului tău ?!?

Recunoscând dreptul fiecărui individ de a intra în istorie așa cum își dorește sau așa cum i se dictează, dacă singur se pune în situația ca dorința lui să nu conteze, îl las pe Florin Cîțu în lumea lui (politică) și mă uit spre viitor.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Preoţii ortodocşi se vor ruga pentru oprirea epidemiei şi sănătatea cadrelor medicale
Cancelaria Sfântului Sinod a transmis joi un document cu mai multe îndrumări adresate parohiilor şi ...