“UE, în caz de criză, complet neviabilă”, susţine Iulian Capsali, lider de opinie al suveraniştilor români

Andrei Marcu ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Dacă Administraţia SUA a pus la dispoziţia sistemului medical 8,3 miliarde de dolari, UE, doar 134 de milioane de Euro.

“UE se dovedește, în caz de criză, complet neviabilă, ca orice structură birocratică – un CONSTRUCT de planșetă”, scrie Iulian Capsali, unul dintre liderii de opinie ai suveraniştilor români.  “Nu vreau să mă gândesc ce s-ar întâmpla în caz de război”.

Analistul susţie că Statele Unite ale Europei sunt o utopie.

“Ce are de făcut România în viitorul apropiat? Să-și securizeze hrana și apa, în primul rând. Noi, care putem hrăni din propriile resurse (distruse azi) peste 80 de milioane de oameni, importăm peste 50% din hrană. Milioane de țărani tineri au fugit în Vest din cauza unei politici barbare neoliberale (transpartinice), care a distrus toată economia agrară. E știut că neoliberalismul, ca și comunismul, are în țăran un dușman pe care trebuie să-l termine, întrucât e un depozitar al Tradiției, iar aceasta e incompatibilă cu UTOPIA internaționalistă/globalistă.

Citeşte şi: Coronavirus: Care sunt simptomele, modul în care se răspândește și cum să te protejezi

Avem 60% din apa minerală a Europei, plus două lacuri enorme, subterane, în Dobrogea, cu o apă de o calitate excepțională. Trebuie oprită privatizarea izvoarelor și protejată puritatea apelor, precum și interzise captările de pârâuri de munte pentru micro-hidrocentrale, care lasă fără apă animalele sălbatice și domestice.

Trebuie reindustrializată țara ca să facă față, minimal, unei provocări de amploare internațională, măcar în zona de mecanizare a agriculturii (am distrus fabricile „Tractorul” și „Semănătoarea”) și de armament. Apropos, mai vorbim de faptul că avem nevoie de o Armată Națională care să facă din fătălăi niște bărbați capabili să facă față problemelor vieții și care să fie capabili oricând să-și apere țara cu arma în mână?

Virusul arată viabilitatea statelor naţionale

Faptul că am externalizat total Apărarea Teritoriului Național este o problemă care ține, ca și asigurarea hranei pentru popor, de pierderea instinctului de supraviețuire. Nu mai vorbim de catastrofa demografică, cea mai mare problemă națională, complet ocultată de factorul politic hăbăuc ce ne determină mișcarea browniană fără niciun azimut.

Sistem de sănătate puternic, de Stat – italienii au renunțat la 80.000 de paturi și acum suferă, noi am închis zeci de spitale în vremea guvernării Boc;

Citeşte şi: Preoţii ortodocşi se vor ruga pentru oprirea epidemiei şi sănătatea cadrelor medicale

Renunțarea pentru totdeauna la ideea monedei unice (Euro) și întemeierea unei bănci de stat puternice, care să sprijine inițiativa întreprinzătorilor din industrie și agricultură;

Continuarea sprijinului pentru industria IT – șamd.

Ceea ce suveraniștii (adevărați, nu fake-urile Securității Globaliste) cer, se vădește a fi realist. Iar criza acestui virus „scăpat” din laboratoare, care se dorea un imens experiment globalist, arată dimpotrivă, viabilitatea Statelor Naționale.

Nu ruperea relațiilor cu celelalte state – România are acum cea mai proastă politică externă din istoria modernă – ci redobândirea rolului forță locală de mediere, rol preluat momentan de o țară mult mai mică, Ungaria, dar care este un stat suveran,” mai scrie Capsali pe pagina sa de socializare.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Arhiepiscopia Bucureştiului oferă hrană bolnavilor COVID-19
Arhiepiscopia Bucureștilor, prin Sectorul Social Filantropic și Misionar și Inspectoratul pentru Situații de Urgență București ...