China, dată în judecată în SUA. I se solicită daune de 20 trilioane de $ pentru că a infectat cu COVID-19

Andrei Marcu ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Grupul de avocaţi FREEDOM WATCH, împreună cu compania Buzz Photos (Texas), a intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virusologie Wuhan, Shi Zhengli, și generalului major al armatei chineze, Chen Wei.

Reclamanții solicită despăgubiri de 20.000 de miliarde de dolari (20 de trilioane), susținând că virusul COVID-19 este rezultatul unei arme biologice pregătite de autoritățile chineze, pentru a ucide americani, potrivit publicației Business Today.

De menţionat că de câteva zile, SUA ocupă primul loc din lume la numărul celor infectaţi cu COVID-19.

China a conspirat pentru a provoca moartea americanilor

Ei au acuzat China că a generat numărul de morți ai pandemiei, a furnizat sprijin material teroriștilor, a conspirat pentru a provoca răni și moartea cetățenilor americani.

Reclamanții susțin că virusul a fost scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan și că virusul COVID-19 a fost „proiectat” de China pentru a ucide populațiile în masă. Armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 și, prin urmare, o astfel de armă biologică este o armă de distrugere în masă teroristă, a menționat avocatul.

Citeşte şi: COVID-19 i-a apropiat pe români de Dumnezeu

Grupul american citează mai multe rapoarte media care au spus că a existat un singur laborator de microbiologie în China, care a gestionat viruși avansați precum noul coronavirus – în Wuhan. Pentru a acoperi, susțin reclamanții, China a legat declarații privind coronavirusul și protocoalele de securitate națională.

ÎN ROMÂNIA, PRETENŢIA TREBUIE TIMBRATĂ

“Noroc că în SUA, pretenţia nu a fost trimbată. În instanţele româneşti trebuia depusă o sumă de 10%, adică 2 trilioane de dolari,” explică Marc Ionescu, avocat din New York pentru Newstandard.news

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Ion Cristoiu: “Este o crimă ce face Orban”
Ludovic Orban se laudă cu numărul mic de îmbolnăviri. “Este o ”crimă” a ripostat Ion ...