UNIFARM a adus cu un avion cargo 2 MILIOANE de măşti

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE SOCIAL

Compania naţională UNIFARM S.A. a reuşit într-un timp relativ scurt (a primit bani de la guvern doar în urmă cu zece zile n.a.) să facă achiziţiile de echipamente medicale mult aşteptate.

De la începutul lunii și până azi, Unifarm a adus tone de costume de protecție, măști și dezinfectanți, reușind să pună la punct un sistem eficient de colaborare cu țările membre UE, dar și din exterior, precum China și Turcia.

 

UNIFARM a anunțat, duminică, sosirea unui nou transport de măști cu trei pliuri. 2 milioane de bucăți au fost aduse din China cu o cursă Lufthansa, transformată în cargo.

Achizițiile UNIFARM au fost făcute la un preț corect, spune directorul Adrian Ionel.

„Am început, nu cu foarte mult timp în urmă, achizițiile, luând de oriunde am putut găsi, urgent, ce era nevoie imediat în spitalele românești. De la primul milion de măști cu 3 pliuri luat în regim de urgență din Turcia cu 2 lei/buc. și până acum, am reușit să contractăm foarte multe produse la prețuri corecte, care încep să vină masiv în România. Cu sprijinul unor oameni impecabili. Mulțumim, Tarom! Mulțumim, MAE și Ambasadei Romaniei la Beijing!”, a declarat Adrian Ionel, directorul UNIFARM, potrivit RealitateadinPSD.net.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Florin Roman: PNL a atacat legea amânării ratelor la CCR
Liderul deputaților PNL, Florin Roman, anunță faptul că PNL a atacat la CCR cele două ...