Guvernul a obligat lanţurile de magazine să vândă produse locale. Vezi în ce ţară !

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Marile lanțuri de magazine trebuie să desfacă în rafturile lor produse bulgărești, de la producătorii autohtoni, potrivit unei decizii a guvernului bulgar, adoptate în cadrul unei ședințe video extraordinare, scrie Dumi Mnogo, preluat de Rador.

Locurile de vânzare ar trebui să aibă o suprafață suficientă pentru prezentarea și vânzarea produselor alimentare respective, precum și să fie marcate în mod corespunzător, de unde să fie evident faptul că produsele oferite sunt din producția autohtonă, mai scriu documentele oficiale.

Toate lactatele trebuie să fie produse din lapte bulgăresc

În aceste locuri urmează să se ofere lapte și produse lactate bulgărești, pește și produse din pește, carne proaspătă și ouă, miere, fructe și legume proaspete de sezon, produse de producătorii regionali.

Citeşte şi: Planul de concediere a unor bugetari. Document scos de Teodorovici

S-a introdus cerința ca produsele lactate să fie produse integral din lapte crud bulgăresc. Modificările adoptate nu presupun o modificare a ordinii de până acum a livrărilor în magazine, singurul obiectiv fiind acela de a se oferi posibilitatea prezentării unei producții autohtone (regionale).

 

Producătorii regionali sunt producători sau grupuri/organizații ale producătorilor cu locul de desfășurare a activității pe teritoriul regiunii administrative în care se află respectiva unitate comercială, ori pe teritoriul unei regiuni administrative vecine, aflate la granița cu aceasta.

 

Drept regiuni administrative vecine ale Sofia-oraș și Sofia-regiune sunt considerate a fi regiunile din imediata apropiere a Sofia-regiune, precum și regiunea Plovdiv. Producătorii trebuie să fie înregistrați în conformitate cu Legea privind susținerea producătorilor agricoli sau să aibă o unitate înregistrată conform Legii privind alimentele. Decretul adoptat își propune să sprijine micii producători bulgari pentru a își asigura traiul. Produsele autohtone bulgare sunt mai proaspete și mai cunoscute, fac parte din cultura tradițională bulgară. Consumatorii bulgari trebuie să aibă acces la producția autohtonă, iar ei vor decide ce anume preferă.

 

Măsura adoptată se referă la unitățile comerciale reprezentând lanțuri de magazine cu autoservire, vânzarea cu amănuntul a alimentelor și produselor nealimentare, care au puncte de desfacere în mai mult de trei regiuni administrative din întreaga țară.(Rador)

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PREVIZIUNI BRITANICE SUMBRE: cea mai mare criză economică din ultimii 300 de ani, dacă mai continuă restricţiile încă 3 luni
Marea Britanie se va confruntă cu cel mai mare șoc economic din ultimii 300 de ...