Preşedintele PNL din Vişina Nouă şi-a luat-o în bot de la primarul PSD

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

În Vişina Nouă, comună nou înfiinţată în 2004 în judeţul Olt, de doisprezece ani e primar Cristian Ţol din  partea PSD. Ieri, în ajunul Paştelui, a mers în control la preşedintele USR, având informaţii că în hambarul acestuia se împachetează “pomeni electorale.” Potrivit declaraţiilor edilului, făcute reporterului Mediafax, în locaţie erau în jur de 20 de persoane, situaţie interzisă de Decretul prezidenţial, privind situaţia de urgenţă.

„Problema nu e că fac ei pomeni electorale. Pot să facă ce vor cu banii lor sau dacă găsesc sponsori la nivel local sau naţional. Treaba e că noi ca primărie şi eu, în speţă primarul comunei, despre actele de caritate în comuna noastră, trebuia un acord, chiar dacă e voluntariat. Mai ales că oamenii…, e epidemia asta, şi sunt protejaţi. Eu stau să-i monitorizez, să-i educ să stea acasă. Or, intervenţia mea de a intentifica această acţiune care se făcea cu un grup d epeste 20 de persoane, laa preşedintele USR acasă, pachetele erau depozitate într-un hambar de cereale, probabil o fi dat şi cu insecticid omul acolo, şi ei veneau cu maşinile şi încărcau”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul comunei Vişina.

Au ajuns amândoi la spital

Edilul din Vişina povesteşte că în timp ce stătea în faţa gospodăriei şefului USR din localitate, a ieşit Marin Şarpe. preşedintele organizaţiei locale a Partidului Naţional Liberal care ar fi început să-l jignească. Iar întâlnirea a degenerat.

„A început să-mi aducă reproşuri politice. Nu e pentru prima oară când mă jigneşte şi-mi aduce fel şi fel de…Şi a intrat în altercaţie cu mine. Din îmbrânceli din…eu am avut şi eu câteva contuzii, să zic aşa, iar dumnealui s-a ales cu buza spartă. Nu l-am bătut de l-am omorât. Am fost transportaţi amândoi la spital. Eu, într-o camera, dumnealui într-o camera, ne-a pus perfuzii, ne-a scris acolo ce avem fiecare şi …cam asta a fost tot”, a declarant, pentru MEDIAFAX, Cristian Ţol, primarul comunei Vişina Nouă.

Marian Şarpe s-a ales cu buza spartă.

Poliţiştii au început o cercetare penală în acest caz.

Cristian Ţol a câştigat alegerile locale în 2008. De profesie învăţător, a reuşit să introducă în comună canalizarea şi construiască un stadion.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Scene teribile la Hunedoara / Maşinile poliţiei, atacate cu pietre. Poliţiştii au scos pistoalele (VIDEO)
Mai multe echipaje de poliţie au fost atacate cu pietre într-un cartier din oraşul Hunedoara, ...