Cum a reuşit eMag-ul să tundă românii?

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

Marele retailer eMag raporta în fiecare an creşteri semnificative la scutece pentru bebeluşi, accesorii de telefoane mobile şi scule de grădină. Anul acesta, cele mai vândute produse au fost măștile de protecție, geluri antibacteriene și soluții pentru curățenie, susţine Profit.ro

Pandemia provocată de virusul COVID-19 a generat schimbări de comportament în rândul consumatorilor, iar retailerii s-au adaptat la acestea, ajustând rapid stocurile și fluxurile pentru a face față cererii.

Citeşte şi: Iureş pe pagina lui FARAGE, după ce a publicat fotografia muncitorilor de la Cluj

”Lucrul de acasă urmat de școala la distanță au generat și ele schimbări importante în comportamentul clienților, pe fondul prevenției și vedem astfel creșteri însemnate la monitoare și periferice pentru laptop sau PC (camere web, boxe sau tastaturi & mouse), dar și la laptopuri sau scaune de birou”, spun pentru Profit.ro reprezentanții eMAG. De asemenea, o cerere mare este și la articolele pentru grădinărit – cei care stau acasă au mai mult timp sa își cultive pasiunile și să își umple, probabil, timpul într-un mod relaxant. Pentru că majoritatea oamenilor petrec acum timpul în casă și nu mai beneficiază de îngrijire la salonul de coafură sau frizerie, sunt foarte căutate produsele pentru îngrijirea părului, la fel și aparatele de tuns și de îndreptat părul, uscătoarele de păr și epilatoarele.

Zilierul român aduce cultivatorului german de sparanghel un profit uriaş. Vezi cât !

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Câţi români au cerut amânarea ratelor la credite?
Prin OUG 37 din 2020, persoanele fizice pot cere amânarea ratelor doar dacă declară pe ...