Ministrul sănătăţii Nelu Tătaru şi-a retras declaraţia privind carantina vârstnicilor

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

În urma ameninţărilor cu procese internaţionale, ministrul sănătăţii Nelu Tătaru şi-a retras azi la Digi.tv declaraţia făcută la Realitatea.tv: „Persoanele peste 65 de ani nu vor fi separate de familii”. Răzgândirea ministrului pare a fi o temporizare. Cineva l-a presat, cred unii.

El a negat varianta ca persoanele peste 65 de ani să fie izolate de familiile lor, pentru o perioadă de trei luni, ca măsură de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus.

„Am văzut multe site-uri astăzi, dând oarecum, chiar spunând, că ar fi fost varianta mea în care persoane peste 65 de ani, că au fost afectate de COVID sau nu, vor fi duse în spații. Nu. Ne gândim ca în următoarea perioadă să vedem, în funcție de saturarea spitalelor de suport, ca cei asimptomatici sau cu simptome ușoare să poată trece în niște zone tampon, ca să nu afecteze sau să nu infecteze persoanele aflate la domiciliul sau persoanele peste 65 de ani, sau o parte dintre aceștia pot să nu aibă locuințe și atunci, până la un prim test negativ, vor fi aduse în anumite spații tampon”, a spus ministrul, la Digi 24.

„Ministrul are figură de om presat”

Producătorul Digi.tv Elena Vijulie- Tănase spune că ministrul are figura unui om presat. “Cine vă presează, dle ministru? Au unii hoteluri goale de închiriat statului? Sunt și niște malluri goale. Dar nu va faceți probleme, vă vedem că munciți, dacă vă fac băietii corupți necazuri si devin prea creativi, știți vorba: „Clipiți de două ori!”. Suntem aici ca în Piața Victoriei,” a mai scris jurnalista.

 

Loading...

One Comment

  1. Nu retracta nimic, dacă tot ai vrut să ne izolezi, repartizează pe fiecare dintre cei peste 65 de ani, în funcție de afecțiunile de care suferă, în baze de tratament, banii pentru bilete să fie alocați caselor de pensii din fiecare județ, asa vei sprijini aceste baze care stau închise și banii nu ajung la „prietenii” care au pensiuni și hoteluri, e și mai ușor și legal în același timp!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Micuţii vor să-l ardă pe Streinu-Cercel între „pulane”
După gafa astrală a ministrului sănătăţii Nelu Tătaru cu anunţul şi retragerea declaraţiei privind posibila ...