Pentru a nu fi smuls de lângă nevastă, TĂRICEANU s-ar risca şi la o Moţiune de cenzură

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Călin Popescu-Tăriceanu, liderul ALDE, a amenințat, luni seara, la România TV, că dacă Guvernul Orban îi duce în carantină pe românii de peste 65 de ani, partidul său va depune o moțiune de cenzură și a avertizat că nu va avea loc niciun scrutin electoral programat, alegeri locale sau parlamentare, dacă o categorie de vârstă va fi carantinată.

”Eu cred că este o măsură discriminatorie, umilitoare, care îi face pe cei de peste 65 de ani să simtă că nu au o judecată la fel de matură cum poate are o persoană de 25 sau 30 de ani. Adică, cei de peste 65 de ani nu ar fi în stare să îşi ia măsurile de precauţie, de distanţare socială, de protecţie medicală şi sanitară (…). Dacă o astfel de măsură se introduce, cei care suntem azi în opoziţie nu vom avea niciun fel de reţinere, cu toată situaţia excepţională în care ne aflăm, să depunem o moţiune de cenzură și niciun scrutin electoral nu se va ține, dacă populația României nu se poate prezenta la vot. Eu citesc în cheie electorală, nu electorală. Românii nu au de ce să fie duși în carantină, luați din case și mutați în alte case.. Toate măsurătorile indică în acest moment că PNL este într-o pierdere de viteză. Ei pierd zilnic votanţi din categoria persoanelor vârstnice care sunt nemulţumite de introducerea acestei măsuri şi vor să forţeze carantinarea lor, în aşa fel încât la viitoarele alegeri să nu poată participă la vot”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi: Mesajul lui Liviu Dragnea, adresat românilor

Ca să nu fie scos de lângă nevastă, Tăriceanu se riscă şi la o Moţiune de cenzură, contra guvernului pe care l-a votat, scrie Marius Ghilezan pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRE FLUX 24 / Tătaru şi Streinu-Cercel VOIAU să impună modelul Veneto

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O vulpe hoţomană, prinsă de POLIŢIŞTII de la rutieră
O vulpe hoţomană a fost filmată de un echipaj de Poliţie Rutieră din Baia Mare, ...