Î.P.S. Pimen a donat două echipamente pentru testele COVID-19, înainte de a se îmbolnăvi

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE SOCIAL

După ce deputatul USR, Claudiu Năsui, a criticat guvernul pentru că l-a adus pe Î.P.S. Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, la Institutul “Matei Balş” cu elicopterul, mai mulţi internauţi au postat anunţul din 2 aprilie al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor prin care anunţa donarea către Spitalul Judeţean a două echipamente necesare testelor COVID-19. De asemenea, anunţul privind continuarea acţiunilor caritabile de 100.000 de Euro.

Î.P.S. Pimen a fost diagnosticat luni cu COVID-19 şi dus la Bucureşti. El are 90 de ani.

Iată anunţul din 2 aprilie 2020!

“Cu ajutorul lui Dumnezeu au ajuns astăzi la Suceava cele două echipamente principale pentru o linie de testare COVID 19, care au fost comandate de către Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților săptămâna trecută.

Așa cum a rânduit Părintele Arhiepiscop Pimen, tot astăzi ele au fost deja donate Spitalului Municipal din Suceava, cu nădejdea că vor contribui la o mai bună gestionare a situației epidemiei din județul nostru.

Am făcut această donație cu speranță, într-un fel de frățietate întru suferință și în lucrarea de vindecare, pentru că, să nu uităm, Spitalul Municipal sucevean poartă numele Sf. Mare Mucenic Ioan cel Nou.

Este un gest de omenie și de solidaritate, pe care Biserica îl face și în vremuri mai liniștite să zicem, cu atât mai mult în situații de cumpănă.

Citeşte şi: Rareş Bogdan: “Ce a făcut STREINU-CERCEL la Matei Balș nu diferă de ce este la Viena”

Și mai sunt multe de făcut. Spitalul are nevoie pe mai departe de echipamente de protecție pentru personal și de aparatură suplimentară mai ales pentru secțiile de terapie intensivă. Cu sprijinul credincioșilor și al tuturor oamenilor de bine, continuăm să strângem fonduri pentru a ajuta mai departe,” se scrie pe pagina de socializare a Arhiepiscopiei.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Propunerea lui Adrian Năstase care îi va scoate pe unii din minţi
În condiţiile în care planul de salvare a economiei naţionale e doar un enunţ, 3,2 ...