Călin Georgescu, diagnostic de coşmar: criza va duce la controlul total al individului

Andrei Marcu ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

Omenirea se află la o răscruce în acest moment? L-a întrebat experimentatul jurnalist Horia Alexandrescu pe consultantul internaţional privind dezvoltarea durabilă Călin Georgescu, poate singurul economist român care are o strategie pe termen lung privind România.

În timpul fiecărei crize s-a vehiculat numele său ca prim ministru.

“Categoric, omenirea se află într-o criză existenţială profundă. Are de ales între trecutul care nu i-a adus prea multe bucurii şi o resetare a societăţii,” a spus Georgescu, prin skype.

Jurnalistul Horia Alexandrescu a pus criza petrolului, ideea schimbării monedelor naţionale cu aurul, încălzirea globală, în contextul pandemiei cu coronavirus. L-a întrebat pe specialistul în dezvoltare durabilă, membru al Clubului de la Roma, cum se interpretează această criză.

Citeşte şi: VIDEO / Sparangheliştilor li s-au luat buletinele. Înapoierea lor costă 300 de Euro, preţul pentru baracă

Răspunsul expertului internaţional a fost dur și fără echivoc: “Pandemia de acum este o pandemie a fricii și a prostiei! Atunci când inoculezi această armă foarte perfidă, anume frica oamenilor, este foarte greu s-o mai scoți din mintea lor și  trebuie să-ți amintești că așa au fost cucerite și ținute sub amenințare toate țările sclavagiste!…Ca să înțelegeți, în India când se naște un elefant, stăpânul îl ține legat cu o sfoară prinsă de un bețișor înfipt în pământ, iar mai târziu, când elefantul crește și ajunge adult,trăgând bușteni, dărâmând case sau  cărând bolovani, seara e legat din nou cu aceeași sfoară, de aceeași nuielușă! Omenirea este ținută sub frică, tocmai pentru a putea fi observată și controlată! De cine? Din punctul meu de vedere, de ceea ce se numește deep state, adică statul subteran, iar cel puțin din ceea ce se întâmplă acum, format  din sistemul financiar-bancar  și Big pharma! Cele două lucrează împreună, iar o mare criză, cum este aceasta, conduce la mari averi !…”

Citeşte şi: VIDEO / Expert ONU: “În 26 de ani, România a fost spoliată de 1 TRILION de euro”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Viktor ORBAN dă milioane de euro fermierilor din Transilvania. Vezi ce români beneficiază!
Milioane de euro PRIN PROGRAMUL Kós Károly, derulat de guvernul VIKTOR ORBAN, vor fi administrate ...