De ce a fost demis Adrian Streinu-Cercel? Traian Băsescu detonează bomba!

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

După ce Adrian Streinu-Cercel a fost înlăturat de la conducerea Comisiei anti-COVID, fostul președinte Traian Băsescu vine cu precizări despre demiterea medicului.

Băsescu spune că a fost înlăturat deoarece susţinea testarea în masă a populaţiei, intrând în coliziune cu oamenii de decizie.

„Din 8.000 de testări într-o zi, 5.000 s-au îndreptat către oameni care deja au fost testaţi şi vindecaţi, deci ei au fost retestaţi. Testarea ar trebui să fie un lucru firesc, iar Cercel asta a vrut să facă în Bucureşti, o testare largă”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Citeşte şi: Prof. Dr. Codruţ Sarafoleanu: “În lupta COVID-19, a început bătălia dintre giganţii industriei farmaceutice ?”

Băsescu a subliniat că Streinu – Cercel rămâne directorul Institutului „Matei Balş” din Capitală şi că a fost demis din conducerea unei comisii care funcţionează temporar.

Testarea în masă a populației „Cercel rămâne directorul Institutului Matei Balş. Era la o comisie acolo care funcţionează temporar. Cercel a mai supărat şi altădată. Acum, în mod evident el fiind pe teoria că trebuiesc făcute testări mai multe, a intrat în coliziune cu cei care iau decizii. Că s-au implicat premierul şi preşedintele cu atacuri publice la un om de prestigiu cum este Cercel…

Trebuia înlăturat pentru că el cerea o politică contrară celor care conduc ţara în momentul de faţă. Cu cât ştim de mai puţini bolnavi, că mor la casa lor, treaba lor ce fac, dar nu îi avem în evidenţă să ne strice bilanţul”, a mai spus Băsescu.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Nelu Tătaru: starea de urgență ar putea fi prelungită și după data de 15 mai
România a ajuns, la două luni de la primul caz de coronavirus, la 11.339 de ...