Şedinţa Consiliului General al Capitalei/ un consilier USR a pus piesa “”Foame de bani”

Alina Maria Bogdan INEDIT

În şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de azi, desfăşurată online, s-au supus dezbaterii şi aprobării 33 de Planuri de Urbanism Zonal.

Liderului grupului USR, Alexandru Gâdiuţă, a pus piesa „Foame de bani” (trupa La familia, potrivit presei acreditate la CGMB.

24 de PUZ-uri au fost aprobate. Dar nu fără scântei.

„Domnule Gâdiuţă, aţi consumat ceva? Sunteţi într-o şedinţă a Consiliului General. Dvs cică sunteţi candidat al USR la Primăria sector 6. (…) Când o să avem nevoie de un DJ la petrecere, promit să vă invit”, a afirmat preşedintele de şedinţă, Pavel Marius Adrian.

„Ruşine să vă fie pentru toate PUZ-urile din zone protejate pe care le-aţi votat! (…) Tot votaţi PUZ-urile astea cu probleme, majoritatea PSD – ALDE”, a replicat Gâdiuţă.

Pentru că reprezentantul USR a repornit piesa, Pavel Marius Adrian a anunţat excluderea lui Gâdiuţă din şedinţă, pentru abateri repetate de la regulamentul CGMB.

Ulterior, Gâdiuţă a revenit în şedinţă.

Citeşte şi: Eugen Teodorovici spune că Iohannis s-a dezbrăcat de haina prezidenţială

Discuţii tensionate pe marginea PUZ-urilor au apărut şi între viceprimarul Aurelian Bădulescu şi Matei Ţugui (USR).

Intervenţia a venit după un dialog între arhitectul şef al municipiului Bucureşti, Ştefan Dumitraşcu, care a declarat că cele 33 de proiecte de PUZ-uri de pe ordinea de zi reprezintă cumulat investiţii de un miliard de euro, şi Raluca Teodor (USR), care l-a întrebat dacă pe lângă oportunitatea financiară nu ar trebui luată în calcul şi calitatea vieţii.

În momentul în care Matei Ţugui a cerut cuvântul, viceprimarul Aurelian Bădulescu l-a întrerupt, spunându-i că înaintea lui au vorbit nişte „clasici în viaţă”, nominalizând-o în acest sens pe viceprimarul Tomniţa Florescu, de profesie arhitect. Matei Ţugui a cerut să i se taie microfonul viceprimarului.

„Nu vreau să tac, bă, fraiere!”, a replicat Bădulescu.

Discuţii aprinse între Gâdiuţă şi Bădulescu au continuat. Viceprimarul a fost întrebat de ce Primăria Capitalei are 3 miliarde de lei datorie. I s-a răspuns că datorită guvernului, cu care USR e aliat.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Guvernul va aloca un buget de 200 de milioane de lei presei
Guvernul Orban a aprobat, în şedinţa de joi, 30 aprilie, o ordonanţă de urgenţă privind ...