Despre “vânzarea Ardealului” / Deputatul Marian Cucşa vrea să fie luminat de Eduard Helvig

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Unul dintre puţinii membri ai Comisiei S.R.I. care mai ridică tonul, Marian Cucşa, vicepreşedintele al acestui for “zice-se de control,” a anunţat, sâmbătă, că îl va convoca la audieri pe directorul SRI, Eduard Hellvig , afirmând că trebuie să se facă lumină în ceea ce priveşte declaraţiile făcute de preşedintele Klaus Iohannis, potrivit căruia PSD a încercat să vândă Ardealul ungurilor.

„În calitate de vicepreşedinte al Comisiei de Control a activităţii Serviciului Român de Informaţii din Parlamentul României, am descis să-l convoc marţi la audieri pe directorul SRI, domnul Eduard Hellvig. Consider că este foarte important să facem lumină în cazul declaraţiilor făcute de preşedintele Klaus Iohannis, legate de presupuse înţelegeri secrete despre cedarea Ţinutului Secuiesc”, a declarat vicepreşedintele Comisiei SRI, Marian Cucşa, la Antena 3.

Citeşte şi: Daniel Zamfir: guvernul dă bani gratis celor care-i jupoaie pe români

Marian Cuşca a afirmat că este „foarte important” ca Parlamenul să facă lumină în cazul declaraţiilor făcute de preşedintele Klaus Iohannis, legate de presupuse înţelegeri secrete despre cedarea Tinutului Secuiesc.

„Declaraţia şefului statului a sunat mai mult a denunt, asa ca e chiar obligaţia noastră să verificăm dacă cele spuse de Klaus Iohannis corespund realităţii.  În funcţie de rezultatul verificărilor, vom propune şi măsuri”, adăugat  Marian Cucșa.

Marian Cucşa a plecat în urmă cu două luni din ALDE, afiliindu-se grupului parlamentar al PSD.

Loading...
loading...

One Comment

  1. Pingback:Cine a vândut Ardealul ungurilor? - newsromania.info

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
DNA clasează dosarul şefului “informaţiilor militare” pe motiv că instalaţia de ascultare a martorului nu a funcţionat
Șeful Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei Iași, Gabriel Coman, a divulgat în 2017 informaţii ...