Ce vom putea face după 15 mai?

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal SOCIAL

Începând cu data de 15 mai, starea de urgenţă se va transforma în starea de alertă. Conform declaraţiilor preşedintelui Klaus Iohannis asta nu înseamnă că se elimină toate restricţiile.

Marele anunţ făcut ieri de către şeful statului e că oamenii vor putea circula fără declarație pe propria răspundere în interiorul localității, însă a făcut apel la cetățeni să se rezume doar la deplasările necesare. Măsura de relaxare nu va fi aplicată însă în localitățile aflate în carantină.

Din 15 mai, vor fi redeschise saloanele de înfrumusețare, cabinetele stomatologice și muzeele, care trebuie să respecte însă regulile de distanțare socială. Totodată, va deveni obligatorie purtarea măștilor de protecție în spațiile închise.

Citeşte şi: DNA clasează dosarul şefului “informaţiilor militare” pe motiv că instalaţia de ascultare a martorului nu a funcţionat

Șeful statului a spus că măsurile de relaxare vor fi luate treptat la un interval de timp de două săptămâni. Așadar, următoarele măsuri de relaxare ar putea fi anunțate la începutul lunii iunie.

Din 15 mai, cetățenii vor putea ieși din localitate doar în interes de serviciu, pentru urgențe medicale sau pentru a face activități sportive individuale, precum mersul cu bicicleta.

Relaxarea se va face pas cu pas. După alte două săptămâni se va face o nouă evaluare.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Orban a calculat: Câţi dintre cei 1.279.000 de români, întorşi în ţară, nu vor mai pleca afară?
Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat că, din 23 februarie și până în prezent, s-au întors ...