Începe testarea în masă pentru coronavirus şi anticorpii specifici

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că ambele proiecte de testare a populaţiei vor demara în următoarele zile, atât cel anunţat în urmă cu o lună, împreună cu Institutul ”Batei Balş”, dar şi cel votat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Primul vizează populaţia care deja a fost infectată, iar al doilea vizează testarea de tip antigen, pentru voluntari. În prima fază vor fi acceptaţi 11.000 de voluntari, anunță news.ro.

citeşte şi: Alexandru Athanasiu: PSD e cu sigla în Europa, dar a rămas cu obiceiuri feudale

”În următoarele zile demarăm ambele proiecte de testare a bucureştenilor, cel anunţat acum o lună, care acum este definitivat, şi anume testarea pentru antoicorpi care va releva circulaţia virusului în municipiul Bucureşti, practic persoanele care au fost deja infectate, un proiect pe care Primăria îl realizează împreună cu primăriile de sector şi împreună cu Institutul Matei Balş şi care presupune testarea persoanelor care fac parte din eşantionul realizat de specialiştii de la Institutul Naţional de Sănătate Publică, după o metodă ştiinţifică”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, la Digi24, luni seara.

Şi ministrul liberal al sănătăţii vrea

La scurt timp, Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a anunţat că, după data de 1 iunie, va începe o testare în masă a populaţiei pentru COVID-19. Campania ar urma să se facă după o metodologie a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii – OMS – şi va viza focarele epidemice de la noi. Ştiri pe aceeaşi temă Coronavirusul a apropiat-o de Allah: Vis îndeplinit pentru o americanc… România, paralizată de frică, Spania, paşi rapizi spre normalitate: În… Modelul suedez de luptă cu COVID-19, descris de un medic cu origini ro… Planul de testare a fost gândit împreună cu specialiştii de la Institutul Naţional de Sănătate Publică şi de la Centrul Naţional pentru Controlul Bolilor Transmisibile.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Creşteri de impozite şi taxe în Marea Britanie, recomandă un document confidenţial intrat în posesia jurnaliştilor
Un document confidenţial, notat “sensibil pentru piaţă”, destinat lui Rishi Sunak, şeful ANAF-ului britanic, a ...