Fina preşedintelui PNL Bistriţa, numită director la Casa de Asigurări de Sănătate

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Uncategorized

Doina Sigmirean, fostă şefă de serviciu la Agenţia Judeţeană de Plăţi Bistriţa, a ratat la mustaţă funcţia de prefect. Ludovic Orban a aflat că e fina lui Ioan Turc, preşedintele filialei judeţene a PNL.

Doina Sigmirean a fost condusă la altar în urmă cu doi ani de Ioan Turc. Şi-a unit destinul cu Victor Pop. Acum se cheamă Doina Sigmirean Pop.

Alerta a pus-o în post

În tinereţe era profesor de chimie la şcoala generală din Dumitra, o localitate apropiată de Bistriţa Năsăud. După absolvirea Universităţii Ecologice a intrat în politică, fiind activistă PD.

Acum, profitând de situaţia de alertă, i s-a dat conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate. Fosta directoare mai avea mandat încă un an.  Bistrițeanca e fina lui Ioan Turc, motiv pentru care a fost „refuzată” pentru postul de prefect al județului.

Citeşte şi: Dezvăluiri / Un demnitar al Guvernului Orban a semnat un angajament cu Securitatea

Doina Sigmirean a intrat pe scena politică în anul 2003. A fost apropiată lui Ioan Oltean, și, în funcție de culoarea politică de la guvernare, a făcut rocada la funcția de conducere a Agenției Județene de Plăți și Asistență Socială, cu Ani Bob.

Doar că, pe perioada stării de urgență, Guvernul a schimbat regimul juridic al instituțiilor, astfel că se pot schimba directorii aflați în funcție, chiar dacă nu le-a expirat mandatul.

Astfel, azi, Doina Sigmirean, fina liderului PNL BN, a fost numită șefa CJAS.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Atenţie cu cine semnezi contractul de gaz! Enel şi E-ON, cele mai mari preţuri
Piața gazelor naturale se va liberaliza începând cu data de 1 iulie 2020. Acestea nu ...