Când ar putea fi liberat condiţionat Liviu Dragnea?

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, rămas fidel fostului lider Liviu Dragnea, mărturiseşte publicaţiei g4media.ro că e sunat des de el din Penitenciarul Rahova, de câte ori regulamentul îi permite. Mai zice  că în jur de 40 de parlamentari social-democraţi l-au vizitat în  închisoare.

Într-un dialog cu reporterul despre seara de dinaintea arestării liderului PSD din mai 2019, Codrin Ştefănescu povesteşte că Liviu Dragnea se afla la el acasă, împreună cu alţi lideri locali şi urmăreau rezultatele alegerilor europarlamentare.

Cu o seară înainte de arestare, Liviu Dragnea a presimţit

”Pe la 11 – 12 noaptea am tras concluzia că trebuie să fim mult mai expliciți în comunicare, pe tot ce am făcut bine. Liviu, destul de rece, ne-a spus că o să facem lucrurile astea fără el. <<De ce>>, l-am întrebat. <<Am senzația tot mai certă că mâine mă vor executa politic pentru o aberație>>”, a declarat pentru G4Media.ro Codrin Ștefanescu, unul dintre puținii apropiați ai fostului lider care i-a rămas până azi fidel.

Citeşte şi: Noul star politic USR, soţie de PSD-ist, cu legături în serviciile secrete

A doua zi, pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea avea să fie condamnat, puțin înainte de ora 14:00, la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, fiind acuzat că a angajat fictive două secretare de la partid la Protecția Copilului Teleorman.

Apropiaţii lui Liviu Dragnea numără timpul care a mai rămas până la liberarea sa condiţionată din Penitenciar. Optimiştii vorbesc despre luna februarie-martie 2021. Pesimiştii, în noiembrie 2022.

Calculele se fac pe baza prevederilor legale pentru reducerea detenţiei pe baza orelor de muncă prestate în Penitenciar, a vârstei şi a respectării obligaţiilor civile.

Liviu Dragnea împlineşte 60 de ani în noiembrie 2022, când, potrivit legii, s-ar putea libera condiţionat la jumătatea efecturii pedepsei.

Loading...

One Comment

  1. „Liviu Dragnea împlineşte 60 de ani în noiembrie 2022, când, potrivit legii, s-ar putea libera condiţionat la jumătatea efecturii pedepsei”
    Liviu Dragnea a fost arestat in mai 2019. Pana in noiembrie 2022 sunt exact 3,5 ani, adica intreaga pedeapsa nu jumatate cum scrie in articol!
    Pai, cum vine asta d-na ‘jurnalist’ ALINA MARIA BOGDAN? Nu te uiti putin in urma sa vezi ce-ai creat?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ZI de SĂRBĂTOARE / Înălțarea Domnului şi Ziua Eroilor
Hristos S-a înălţat la cer de pe Muntele Măslinilor, în văzul Apostolilor şi a doi ...