Marile concerte și festivaluri, interzise până în toamnă / Ce se va întâmpla cu show-ul Celin Dion?

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal SOCIAL

Evenimentele, festivalurile și manifestările culturale și artistice cu peste 1.000 de participanți simultan, atât în spații închise, cât și în aer liber, vor fi interzise până la finele lunii august, indiferent dacă accesul este gratuit sau cu plata biletului.

Decizia afectează concertele și festivalurile pregătite pentru vara acestui an în România.

Interdicția este argumentată și prin faptul că măsurile adoptate de România pe perioada stării de urgență și a stării de alertă și-au dovedit eficiența având un efect pozitiv în limitarea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2 și care au vizat acțiuni în planul sănătății publice, concomitent cu limitarea sau întreruperea activităților socioeconomice neesențiale, dar mai ales îngrădirea exercitării unor drepturi și libertăți fundamentale, fără de care celelalte acțiuni desfășurate nu ar fi putut avea efectul scontat.

Citeşte şi: În Ajunul Înălţării Domnului, ultimul coleg al Regelui s-a ridicat la cer

Joi, președintele Klaus Iohannis a anunțat, printre altele, că sunt permise doar spectacole în aer liber începând cu 1 iunie, dar cu maximum 500 de spectatori, pe scaune amplasate la distanță și control foarte strict la intrare.

Marea cântăreaţă Celin Dion avea programat pe 29 iulie un show de zile mari pe Arena Naţională.
Organizatorii nu au anunțat nimic până în acest moment. Ce se va întâmpla. Cum se returnează preţul biletelor. Peste 50.000 de bilete au fost deja vândute. Preţul a variat între 200-800 de lei.

Celine Dion a lansat în ultima perioadă, trei noi piese de pe următorul album, „Courage”. “Imperfections”, “Lying Down” și “Courage” sunt melodii cu o nouă direcție creativă pentru artistă și ar fi putut fi ascultate live în timpul concertului de la București.

 

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
GOLĂNIA furnizorilor de gaze naturale
Newstandard.news avertiza de acum o lună! Atenţie cu cine semnezi contractul de gaz! Enel şi ...