Fotografia cu Orban, fumând în birou: „lucrătura securistă de 2 lei, ori trădare din interior”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Florin Silviu Ivan, consilierul premierului Ludovic Orban, spune că a văzut la multe persoane „o satisfacţie vecină cu catharsisul” după publicarea fotografiei cu premierul şi mai mulţi miniştri care mănâncă, beau şi fumează într-un birou de la Guvern.

Explicația lui Florin Silviu Ivan

„Nu se fumează în instituţiile publice. De acord! Bucuria tuturor cârcotaşilor si a minţilor insalubre: i-am prins! Gata! Au belit-o! N-au măşti la gură, le-au aruncat pe masă”, spune el, menţionând că nu îl apără pe premier, dar „prea o fac unii de sfârşitul lumii”. El mai susține că scurgerea fotografiei este fie „o lucrătura securistă de 2 lei, ori trădare din interior”.

Citeşte şi: Politicienii de la Budapesta ne vor cere să recunoaştem naţiunea maghiară din Ardeal

„Pe 25 mai a fost ziua lui Ludovic. Sâmbătă am fost la el, am vorbit 30 de minute de-ale noastre, am băut o cafea, i-am urat cele ce se cuveneau a fi urâte şi i-am dăruit o cravată. Dacă voia să facă un exces de putere ne chema undeva și o făceam lată. Luni, la ceas târziu, după o lungă ședință câțiva colegi stau și beau un pahar. Aurescu trage dintr-o țigară de foi. Ludovic le fumează pe ale lui, Rothmans, pachet lat. Nu se fumează în instituțiile publice. De acord! Bucuria tuturor cârcotașilor si a minților insalubre: i-am prins! Gata! Au belit-o!

N-au măști la gură, le-au aruncat pe masă. Noi stăm.ca proștii în izolare iar ăștia stau ca belferii.

E okay? V-ați săturat sau vreți si un desert din care să curgă sânge și din care să mustească ipocrizia? », susţine Florin Silviu Ivan

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Şi-a dat foc în faţa Casei Albe. Ce a consumat înainte de suicid?
Bărbatul care şi-a dat foc pe peluza din faţa Casei Albe, în vârstă de 33 ...