Cumetrie liberală / Unchiul conduce guvernul, el consilier şi masterand al Academiei SRI

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Consilierul Monicăi Anisie, pe probleme de învăţământ şi sport, Bogdan Steriopol, nu are nicio legătură cu educaţia, el fiind impresar de fotbalişti.

La doar 33 de ani are o stea norocoasă. Ar zice unii. Alţii care-l cunosc ştiu ce pomină de nuntă s-a făcut la Gura Humorului, acum câţiva ani, când unchiul Costel Barbu, alias Bitanul, nu conducea încă guvernul. El este nepotul de soră  al celui care de facto conduce guvernul. În 2014, presa din Suceava dădea o ştire mondenă: Laurenţiu Reghecampf şi soţia acestuia, Ana Maria Prodan, naşi la Gura Humorului. Năşitul de atunci era Steriopol, un impresar de fotbalişti.

Citeşte şi: GOLĂNIA furnizorilor de gaze naturale

Cu unchiul secretar general al Guvernului şi cu naşul Reghekampf, proaspătul tată face un Master la Academia SRI, cunoscând că vine vremea când nu vei putea avea o funcţie publică fără un doctorat sau masterat la şcoala de cadre a SRI.

Bogdan Steriopol a fost numit recent membru interimar al Consiliului de Administrație al Rompetrol Rafinare, el fiind absolvent al Facultăţii de Marketing, din cadrul Universităţii „Artifex”, obţinând în 2008 diploma de licenţă şi calificarea de economist.

Recent, Universitatea “Artifex” a primit la înscrieri şi elevi care nu au luat “Bacul.”

„Sunt aici pentru a clădi viitorul copiilor din România”, își explică poziția de consilier fostul impresar și jurnalist Bogdan Steriopol.

Ca mulți dintre cei ajunși în aparatul public în ultimii ani, Steriopol face un master la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, facultate a Serviciului Român de Informații.

Fost jurnalist la ProSport, Gazeta Sporturilor și Fanatik, ajuns apoi agent de fotbaliști și fin al familiei Reghecampf, Bogdan Steriopol, 33 de ani, a fost numit consilier al Monicăi Anisie, noul ministru al educației, conform flux24.

Cum vede Emil Constantinescu ieşirea din criza coronavirus?

 

 

Loading...

One Comment

  1. Ciolacu calca pe urmele lui Dragnea. Cat a fost la putere,nu a facut nimic, acum, in opozitie fiind, vrea sa le faca pe toate.Hai sictir!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marea surpriză a ultimului sondaj. Partidele sunt în derivă
Casa de sondare a opiniei publice Avangarde a difuzat, prin intermediul lui Marius Pieleanu, rezultatul ...