Sereistul Daniel Dragomir a fugit din ţară înainte de condamnare

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal

Daniel Dragomir, fostul locotenent – colonel SRI condamnat joi la 3 ani și 10 luni pentru corupție, printr-o sentinţă definitivă a Curţii de Apel Bucureşti, a dispărut din România. El a putut ieși din țară fără probleme pentru că, înainte de condamnare, el nu avea nici o interdicție de deplasare. Exact în ziua în care e ieșit din țară prin Ungaria, relevă sursele de presă, ţara vecină eliminase obligația ca cei care intră în țară să rămână în izolare timp de 14 zile.

Citeşte şi: DNA l-a pus sub acuzare pe publicistul Eugen Şerbănescu

Joi seară, Dragomir, a fost dat în urmărire națională după ce Poliția Română a anunțat că acesta nu a fost găsit acasă la câteva ore după condamnarea definitivă de joi. Pe site-ul Poliției Române apar informații despre fostul locotenent colonel SRI și fotografia acestuia.

”În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire”, se arată în comunicatul Poliției.

Fostul locotenent colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat joi definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru corupție de magistrații Curții de Apel București, potrivit sentinței publice. Dragomir este acuzat de DNA că, pe vremea când era ofiţer activ al SRI, l-ar fi pus în gardă pe omul de afaceri libanez Rami Ghaziri că este monitorizat de colegii săi de la Direcţia de securitate economică şi ar fi primit în schimbul protecţiei oferite o mită de aproape jumătate de milion de euro.

Colonelul Dragomir s-a certat cu Florin Coldea pe felia “zeciuelii” firmelor arabe şi aşa a ajuns pe mâna justiţiei.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
IGP-ul se înarmează: 25.000 de pistoale, 1 MIL de cartuşe şi 4.000 de bastoane cu electroşocuri
La adăpostul Decretului prezidenţial privind Starea de Urgenţă, Inspectoratul General de Interne a semnat mai ...