Apar VANDALII şi în Germania!

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INTERNATIONAL

După o lună de proteste violente în SUA, iată că apar şi în Germania de vest. Mai multe grupuri de persoane au spart vitrinele magazinelor, au atacat maşinile poliţiştilor şi au jefuit, sunt doar câteva acte de vandalism din timpul nopţii trecute din centrul orașului german Stuttgart, transmite BBC.

Poliția spune că mai mulți ofițeri de poliție au fost răniți în timpul violențelor din sud-vestul Germaniei.

Videoclipuri publicate pe Twitter arată oameni care vandalizează magazine în centrul orașului și aruncă cu pietre mari și alte obiecte spre vehiculele de poliție. S-au auzit voci care strigau: “Allah, akbar!”

citeşte şi: Primarii PNL din Timiş au încălcat interdicţia “fără spectatori” la partidele de fotbal

Poliția din Stuttgart declară că violența a început după ce polițiștii au făcut controale într-un incident cu uz de droguri.

Nu există, până în prezent, alte detalii despre ce a provocat ieșirile violente. Martorii spun că sute de persoane au fost implicate.

Comunicatul poliției arată că unii dintre cei care au vandalizat zona au aruncat cu pietre din pavaj și alte proiectile către mașinile de poliție care treceau. La un moment dat, poliția a precizat că situația “scăpase de sub control”.

Citeşte şi: Floarea pasiunii. O altfel de viţă de vie. Îngrijire. Condiţii de mediu

Mai mult de 200 de polițiști suplimentari au fost trimiși către centrul orașului, unde magazinele au fost aparent atacate la întâmplare. Câteva magazine au fost jefuite, potrivit forțelor de ordine.

În urmă cu o lună, în mai multe state americane au apărut acţiuni similare de vandalizare a magazinelor şi de agresare a poliţiştilor, ca urmare a morţii lui George Floyd, un american de culoare, într-o altercaţie cu un poliţist.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Europarlamentarul Rareş Bogdan sfidează legea. Petrecere cu 100 de oameni în sală
Rareș Bogdan a aniversat ziua fiicei cu 100 de oameni care au petrecut înăuntru la ...