Cine este denunţătorul directorului de la UNIFARM? Fost brancardier care şi-a turnat primul şef

Andrei Marcu Uncategorized ACTUALITATE investigatii INVESTIGAȚII Principal SOCIAL

Toată lumea a aflat că asupra lui Adrian Ionel, directorul UNIFARM, s-a instituit controlul judiciar, impus de DNA, după ce procurorii presupun că ar fi solicitat mită 760.000 de euro unui om de afaceri. Respectiva persoană susţine în faţa magistraţilor că nu i s-a cerut banii ăştia pentru semnarea contractului, de altfel reziliat, spun surse apropiate de DNA. Nu s-au prezentat probele acuzării. Şi nici cine e denunţătorul.

Atunci cine e denunţătorul?

Din propriile declaraţii făcute, Emanuel Ungureanu, ministrul din umbră al Ministerului Sănătăţii, l-a dat pe directorul UNIFARM pe mâna procurorilor. El taie şi spânzură nu numai în MS, dar şi prin spitale pe unde filmează mopuri şi seringi în baie.

Citeşte şi: PRIM VICEPREŞEDINTELE PNL VRANCEA şi-a dat BAC-ul la 42 de ani

Laviniei Coțofană, chemată de Ludovic Orban să fie secretar general la Ministerul Sănătăţii, într-un dialog cu Cornel Nistorescu, recunoaşte că Ungureanu avea un ascendent asupra fostului ministru Costache, pe care îl conducea din umbră.
Potrivit declaraţiilor sale, Orban l-ar fi vrut pe doctorul Suciu de la Târgu Mureş, doar că Dan Barna a ameninţat că nu votează guvernul dacă nu-l pune pe Victor Costache, un medic despre care nu se ştie unde şi-a făcut rezidenţiatul.
Costache a venit, încă din decembrie în minister, cu o listă lungă de directori de spitale care trebuiau demişi. Lista ar fi fost făcută de umbra sa.

Brancardierul nu uită, nu iartă

Se poate spune că deputatul USR Emanuel Ungureanu a pornit de jos. ”Ministrul din umbră” de azi a fost, inițial, brancardier. Numai că a știut să profite la maximum de o conjuctură extrem de favorabilă. Soția sa era medic la Cluj – la Institutul de Transplant Renal -, iar printr-o intervenție directă la directorului spitalului, Mihai Lucan, a obținut angajarea soțului – pe postul de brancardier – la spitalul respectiv.

Familia Ungureanu și familia Lucan s-au aflat în relații foarte bune o anumită perioadă de timp, numai că, la un moment dat, directorul spitalului i-a cerut lui Emanuel Ungureanu un serviciu. Viitorul deputat USR a refuzat, iar ”prietenia” a devenit doar o amintire, relatează România.tv.

Refuzat fiind de brancardierul pe care îl angajase, Mihai Lucan l-a data afară pe acesta, iar Emanuel Ungureanu nu a putut uita, niciodată, un asemenea afront.  A dorit să se răzbune pe cel care l-a angajat – și, totodată, l-a dat afară – și a-a aflat printre denunțătorii lui Mihai Lucan la DIICOT, semn că… n-a uitat și n-a iertat.

Din perspectiva de brancardier la Institutul de Transplant, Emanuel Ungureanu, ajuns deputat USR, a făcut un proiect de lege a transplantului, prin care, în înţelepciunea lui, defineşte vreo opt condiţii de declarare a morţilor cerebrale, el făcând un joc împotriva sistemului naţional, spun surse din domeniu.

Urmează directorul Şuşca

În mesajul de ieri, turnătorul Ungureanu a amintit publicului că mai are pe ţeava armei sale de execuţie pe Petrică Șușca, manager la spitalul județean Cluj, menținut în funcție de actualul guvern.

Emanoil Ungureanu a ajuns să fie spaima nu numai a managerilor ci şi a profesorilor pentru că vine, vorba unei victime, ca turbatul urlând şi vociferând, ameninţând că-i termină pe toţi.

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Pe WIKIPEDIA: Rareş Bogdan – romanian pacalici şi capu-la-listă
Internauţii i-au descoperit lui Rareş Bogdan o pagină pe wikipedia în limba engleză. Avea adnotări ...