5 MIL. de Euro pentru creatorul FIRULUI ROŞU: Moscova – Bucureşti. Fără licitaţie

Marius Ghilezan ACTUALITATE INVESTIGAȚII investigatii

Poliţia de frontieră  a acordat, în REGIM DE ALERTĂ, luna trecută un CONTRACT de 5 milioane de euro, FĂRĂ LICITAŢIE, consorţiului de firme: MARCTEL SIT SRL, în asociere cu alte două firme: SYNOTECH SRL și SC FELIX TELECOM SRL, dezvăluie Bugetul.ro.

Dacă prima aparţine generalului Tudor Tănase, fostul șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale, cea de-a doua, denunțătorul Elenei Udrea din dosarul „Microsoft”, Claudiu Florică.

La 18.05.2020, Poliția de Frontieră a atribuit, prin licitație deschisă, un contract de 23.662.159,43 de lei –  circa 5 milioane de euro – asocierii SC FELIX TELECOM SRL – SYNOTECH SRL și SC MARCTEL SIT SRL, conform raportului public de achiziţie.

În schimbul acestei sume, firma denunțătorului Elenei Udrea trebuie să modernizeze sistemul de comunicații fixe al IGPF.

Suma de 5 milioane de euro va fi plătită din fonduri europene nerambursabile și din cofinanțare de la Bugetul de Stat.

25,5 milioane de euro au primit cele două firme ale lui Claudiu Florică de la stat

În perioada 2007- 2019, Synotech Global Services România SRL a primit circa 200 de contracte de la stat, în valoare totală de aproape 20 de milioane de euro. Dacă punem însă la socoteală şi Abacus Systems&Solutions SRL, altă firmă de-a lui Claudiu Florică beneficiară de înţelegeri publice, ajungem la aproape 300 de contracte şi o valoare a înţelegerilor de peste 25 de milioane de euro, dezvăluia, în anul 2019, jurnalul.antena3.ro.

Synotech Global Services România SRL a raportat, în anul 2019, afaceri de 32.829.957 de lei.

Ieri FIRUL ROŞU cu MOSCOVA, azi sistemele criptate cu NATO

Marctel SIT, firma GENERALULUI TUDOR TĂNASE, a câștigat în 2017 licitația organizată de Ministerul Apărării Naționale (MApN) pentru servicii de mentenanță a echipamentelor și instalațiilor din componența rețelei permanente de transmisiuni a instituției. Cu o durată de 2 ani, contractul a fost estimat la 23,9 milioane de lei, fără TVA, și a fost atribuit pentru 6,7 milioane de lei, fără TVA.

Tănase n-a mai dat banii înapoi la BANCOREX

Generalul Tudor Tănase are vechi legături cu Securitatea, dovedite de “Vânătorul de securişti,” Marius Oprea. În vârstă de 73 de ani, e om în putere. El a înfiinţat, alături de alţii, Serviciul de Transmisiuni Speciale. Puţină lume ştie că nu e o structură nouă, ci provine din Serviciu „R” al fostei Securităţi.

Tudor Tănase, general, fost om de nădejde al Securității, reactivat și el de Ion Iliescu în funcția de director al STS a fost și un abonat la creditele preferențiale ale BANCOREX, pentru a și cumpăra un imobil.

Citeşte şi: Falit în business-ul privat, pedelistul Stamule saltă 9.000 de euro de la stat. Dă lecţii de afaceri!!

El a realizat firul roşu cu Moscova din octombrie 1993. Prima lui misiune importantă, primită de la Iliescu, a fost inițierea și ”punerea în operă” a Hotărârii CSAT nr. 0048 din 5 octombrie 1993, prin care s a aprobat ”reînnoirea convenției bilaterale româno ruse în domeniul legăturilor criptate telefonice și telegrafice internaționale” cu Moscova, prin care se refăcea ”firul roșu” dintre tovarășii din România și cei din fosta URSS.

GOLĂNIA furnizorilor de gaze naturale

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
VIDEO / Cui i-a spus Laura Codruţa Kovesi că-l bagă pe Liviu Dragnea în puşcărie?
Vasile Dîncu era cureaua de transmisie dintre Liviu Dragnea şi generalii din serviciile secrete, asta ...