Intrat proaspăt în PNL/ Un comisar îl umileşte pe Rareş Bogdan

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Rareș Bogdan a răbufnit în direct la Digi.tv împotriva lui Romaşcanu, liderul filialei din Buzău a PNL, pentru aducerea în partid a lui Viorel Ştefu, fost secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, pe vremea lui Carmen Dan. La ceva timp de la ieşirile sale acuzatorii, a primit o replică din partea celui acuzat, care l-a scos pe Rareş Bogdan, cel puţin pentru o vreme, din categoria “politicienilor bine informaţi.”

“Să vedeţi de ce sunt eu revoltat. Domnul Ștefu este fost secretar de stat în Ministerul de Interne, omul care a primit informările de la serviciile de informații – DIPI și SRI pe subiectul 10 august și care nu le-a comunicat mai departe, care nu le-a dat mai departe, care a fost chemat în „Dosarul 10 august”, care a fost pus de Liviu Dragnea și a fost un apropiat a lui Liviu Dragnea și a lui Carmen Dan și eu, Rareș Bogdan, nu accept ca acest individ să stea cu mine la masă sau în aceeași sală!” a vitipurat europarlamentarul PNL.

Viorel Ștefu a solicitat drept la replică și îl contrazice pe prim-vicepreședintele PNL

În urma publicării materialului, Viorel Ștefu a trimis pe adresa redacției Digi.tv un drept la replică. El spune că nu a fost un apropiat al lui Liviu Dragnea, nu a fost membru PSD, iar evenimentele din 10 august nu l-au prins în funcția de secretar de stat întrucât s-a pensionat în aprilie 2017.

Citeşte şi: Dezvăluire incendiară: Cum a luat Viorica Dăncilă toată puterea în PSD

Viorel Ștefu: „PRECIZĂRI cu privire la declaraţiile făcute la o emisiune Digi24 şi relatate în articolul de presă apărut în data de 26 iunie pe site-ul Digi24.ro în legătură cu presupusa mea implicare în protestele de la 10 august 2018.

Ţin să menţionez că se face o regretabilă confuzie, întrucât la data protestelor din 10 august 2018 nu mai eram în activitate, eu părăsind sistemul prin pensionare în aprilie 2017. Ca atare, resping cu fermitate orice fel de asociere cu actele de represiune desfăşurate de forţele de ordine în contextul acelor evenimente.

Precizez că nu am fost niciodată membru PSD, cariera mea politică începând în decembrie 2018, când am activat pentru o scurtă perioadă în filiala locală a PRO România Buzău, partid din care am demisionat în februarie 2020.

Nu am fost un apropiat al lui Liviu Dragnea şi nici a doamnei Carmen Dan, şi am cerut retragerea din funcţia de secretar de stat după numai 3 luni, tocmai din cauza neînţelegerilor profesionale.

În toată activitatea mea de 27 de ani în slujba cetăţenilor am pus întotdeauna pe primul plan respectarea legii şi nu am tolerat niciodată abuzuri ale autorităţilor.”

Viorel Ştefu e comisar în rezervă. A fost comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, a devenit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. Ordinul său de numire a fost semnat joi, 12 ianuarie 2017, de premierul Sorin Grindeanu. A plecat din funcţie cu un an şi jumătate înainte de evenimentele din 10 august.

 

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Strategul Vioricăi DĂNCILĂ a trimis portăreii la uşa partidului de pe Kiseleff
Fostul consultant politic al PSD, Anton Pisaroglu, a trimis executorii în Kiseleff pentru a-și recupera ...