Prim vicepreşedintele PNL Vrancea a picat BACUL. Vezi ce materie l-a tras în jos!

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

În vârstă de 42 de ani, Daniel Moroşanu a fost unul dintre cei mai în vârstă candidaţi la susţinerea Bacalaureatului. Examenul l-a dat la Liceul Simion Mehedinţi din Vidra.

După evaluarea rezultatelor lucrărilor şi publicarea acestora sub forma unui ID numeric, trei surse din Ministerul Educaţiei Naţionale ale Newstandard.news susţin că Moroşanu a fost respins. Informaţiile nu au fost confirmate, nici infirmate de oficialii PNL.

citeşte şi: PRIM VICEPREŞEDINTELE PNL VRANCEA şi-a dat BAC-ul la 42 de ani

Dacă la LIMBA ROMÂNĂ a luat nota 3,6, la limba engleză 7,55, la geografie 8,65, acestea nu au fost destule pentru a trece limita admisă de regulament. TOATE NOTELE TREBUIE SĂ FIE PESTE 5.

Se pare că LIMBA ROMÂNĂ i-a fost fatală.

Sarcina lui în PNL este să se ocupe de dezvoltarea locală, spaţiu în care ar fi necesare alte abilităţi: negocierea, identificarea surselor financiare, relaţionarea socială şi guvernamentală.

El poate face contestaţie. Aceleaşi surse locale susţin că în clasa unde a dat Moroşanu examen s-a copiat pe rupte şi că ar exista o plângere penală în acest sens.

Daniel Moroşanu a absolvit în anii ’90 o şcoală profesională de mecanici auto, iar în urmă cu doi ani a absolvit şi liceul, la seral.

E unul dintre oamenii de bază ai ministrului Ion Ştefan, poreclit Grindă.

Până la ora redactării materialului, candidatul nu a putut fi contactat. El poate face contestaţie în termenul stabilit de lege.

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, marţi, în intervalul orar 16:00 – 19:00, şi miercuri, între orele 8:00 – 12:00, potrivit informaţiilor EDU.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Abatoarele COVID-19 din Germania / Împăratul şniţelelor e prieten cu Ţiriac şi Putin
La producătorul de carne Tönnies, igiena deficitară, lipsa distanţării sociale şi a regulilor minime de ...