Securitarea îşi măreşte solda / Plus 25% pentru angajații cu acces la informații clasificate

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

După ce serviciile de informaţii din România au unele dintre cele mai mari bugete din Europa, iată că azi, Plenul Camerei Deputaților i-a recompensat pe cei care lucrează cu informaţii clasificate cu o primă salarială tip soldă de 25% din venituri. Marți, Camera Deputaţilor în calitate de for decizional a adoptat cu 184 de voturi pentru, 93 contra și 14 abțineri, un proiect de lege care introduce în legea salarizării unitare noi sporuri:

Citeşte şi: Prof. Dr. Codruţ Sarafoleanu: “În lupta COVID-19, a început bătălia dintre giganţii industriei farmaceutice ?”

”Art.15 1. – (1) Personalul militar, poliţiştii, poliţiştii de penitenciare, precum şi personalul civil din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională care ocupă o funcţie cu acces la informaţii clasificate din clasa secret de stat beneficiază de un spor la salariul de bază/solda de funcţie de până la 25%, în condiţiile stabilite prin ordin al ordonatorului principal de credite.

(2) Categoriile de personal şi mărimea concretă a sporului prevăzut la alin.(1) se stabilesc în funcţie de locul de muncă şi certificatul/avizul de securitate deţinut, obţinut potrivit legii, precum şi de nivelul de secretizare al informaţiilor la care persoana are acces.

Citeşte şi: Valul VERDE s-a năpustit asupra primăriilor marilor oraşe din Franţa

(3) Sporul prevăzut la alin.(1) şi indemnizaţia prevăzută la art.18 nu se pot acorda cumulat aceleiaşi persoane.”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Prim vicepreşedintele PNL Vrancea a picat BACUL. Vezi ce materie l-a tras în jos!
În vârstă de 42 de ani, Daniel Moroşanu a fost unul dintre cei mai în ...