Fără restricţii / SUEDIA are rata cea mai mare de deces din lume

Andrei Marcu ACTUALITATE OPINIE SOCIAL

Epidemiologii care au stat în spatele deciziei guvernului Suediei de nu impune carantina şi izolarea în timpul pandemiei recunosc pentru prima oară că dacă solicitau restricţii, numărul morţilor de COVID-19 ar fi fost mult mai mici, relatează corespondenţul local al The Wall Street Journal.

Decizia controversată a Suediei de a evita şocul economic și de a nu impune măsuri obligatorii de blocare a activităţilor în timpul pandemiei de COVID-19 a fost un subiect de dezbatere în cadrul sistemului medical şi al oamenilor de știință.

Experţii suedezi recunosc că au dat-o în bară

Epidemiologii din spatele deciziei de a renunța la blocajul naţional au recunoscut pentru prima dată că mai multe restricții ar fi putut contribui la prevenirea creșterii deceselor.  Suedia este considerată un model de către criticii mondiali ai restricțiilor, care afirmă că măsurile de blocare au devastat economiile inutil.

Citeşte şi: Cresc preţurile cu 23%. Analiştii recomandă prudenţă la cheltuieli nejustificate

Cu toate acestea, în ciuda menținerii deschise a barurilor, a restaurantelor și a majorității întreprinderilor, țara a cunoscut acum mai multe decese legate de COVID-19, decât majoritatea vecinilor și are acum una dintre cele mai mari rate de deces din lume.

Economia Suediei a suferit oricum, deoarece depinde de export, iar partenerii comerciali au închis temporar. Banca centrală a Suediei a estimat că PIB-ul se va contracta până la 10% în acest an.România are estimată doar o contracţie de 1,9%.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
TRUMP: “există un fascism de extremă stânga care cere supunere totală”
Preşedintele Dolnald Trump a ţinut un discurs devastator în faţa Muntelui Rushmore din statul Dakota ...