Aplicația TikTok va fi interzisă în SUA. Urmează țări din Europa

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL SOCIAL

Platforma de socializare TikTok, celebră în lumea tinerilor din întreaga lume, ar putea fi interzisă în unele state, relatează corespondentul american al The Economist.

La 6 iulie, Mike Pompeo, secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii, a declarat că administrația are în vedere interzicerea TikTok, o aplicație chinezească, datorită tensionării relațiilor comerciale SUA-China. Declarația a urmat decizia Indiei, luată cu o săptămână mai devreme, de a o interzice și alte 58 de aplicații chinezești, după lupte letale între soldații din Himalaya. Marea Britanie și Franța au în vedere să se retragă Huawei de pe rețelele 5 G. Între 6 și 7 iulie Facebook, Google, Microsoft și Twitter au spus că vor înceta cooperarea cu autoritățile din Hong Kong pentru moment, din cauza introducerii brutale a cenzurii, mai susține The Economist.

citește și Lupii liberali fac bani din energie / 98.000 de euro în zece zile pe contracte cu statul

Prestigioasa publicație prevede scindarea relațiilor chino-americane în scurt timp. Era de aur cu mari câștiguri pe burse se termină, susțin editorii citați.

Joint-venture-urile SUA-China din domeniul IT acoperă o treime din tranzacțiile bursier mondiale.

Ce este Tiktok

TikTok este o aplicație și o rețea de socializare deținut de ByteDance. TikTok a fost lansată în China sub numele „A.me” în septembrie 2016 de Zhang Yiming. Este folosită pentru a crea videoclipuri scurte de mai multe genuri. A fost lansată în 2017 pentru țările din afara Chinei.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Afacerea cu măști din regimul Iohannis, jefuirea pe față a statului, consideră Ion Cristoiu
Publicistul Ion Cristoiu consideră că afacerea cu măști din regimul Iohannis este una dintre cele ...