„PENALA” din staff-ul candidatului PNL la Primăria sectorului 2

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Manechina penală, Brigitte Pastramă, a anunţat pe o reţea de socializare că a intrat în politică, alăturându-se echipei viceprimarului PNL sector 2, Dan Cristian Popescu.

Dan Cristian Popescu s-a autoales candidat al PNL pentru Primăria sectorului 4. Surse politice susţin că acesta ar candida şi pe listele PSD, numai candidat să fie. În trecut a fost lider la organizaţia de tineret a PNŢCD.

„Întotdeauna Popescu a avut lipici la femei de comitet, din lumea bună, dar le pierdea repede pentru că era zgârcit,” mărturiseşte o fostă iubită, care l-a părăsit cu strigăte şi urlături.

„Popescu are uşa deschisă…”

“Vă anunţ cu bucurie că ne-am alăturat echipei viceprimarului sector 2, Dan Cristian Popescu.

Cristian este un prieten bun, dar mai ales un om implicat în viața sectorului 2 și care are ușa deschisă permanent pentru oameni”, este mesajul Brigittei pentru prietenii virtuali.

Brigitte Pastramă este o vedetă cunoscută de la noi care s-a căsătorit de curând cu Florin Pastramă. Ea este fosta soţie a lui Ilie Năstase, dar mariajul lor nu a durat mult, scandalurile dintre ei fiind adesea pe prima pagină a tabloidelor.

Citeşte şi: Adrian Câciu: de când împrumuturile se trec la fonduri europene?

Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat care a câştigat titlurile de „Top Model România” şi „Top Model of the World”.

În jargon, penală se zice la o gagică bună

În 2002 aceasta a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavin Sfăt cu care a fost căsătorită. Astfel în urma morţii acestuia Brigitte s-a trezit moştenitoarea a două cluburi, a unui hotel în construcţie, a unui restaurant şi a două case.

În 2003 aceasta a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie după ce l-a sechestrat în biroul ei împreună cu ajutorul altor trei persoane pe managereul unui club din localitate şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro. Ulterior Brigitte a fost condamantă de judecători la închisoare, iar în 2006 a fost eliberată condiţionat.

România pierde 9 MILIARDE DE EURO la Bruxelles, nu câştigă. Metematică simplă

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ion Cristoiu: Regimul vrea să-l dea afară pe Adrian Streinu-Cercel
În urma apariţiei scrisorii Societăţii Române de ATI şi a fotografiei cu salvările stând la ...