Ion Cristoiu: Regimul vrea să-l dea afară pe Adrian Streinu-Cercel

Marius Ghilezan ACTUALITATE SOCIAL

În urma apariţiei scrisorii Societăţii Române de ATI şi a fotografiei cu salvările stând la coadă în curtea Spitalului de Boli Infecţioase “Matei Balş”, jurnalistul Ion Cristoiu susţine că profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel a ajuns o ţintă a regimului Iohannis.

citeşte şi: „PENALA” din staff-ul candidatului PNL la Primăria sectorului 2

„Este clar că se ţinteşte scaunul dlui Cercel, şi probabil că de aia nici nu a mai răspuns dl Cercel, că era obligat să răspundă şi să explice. Nu a zis nimic. Tăcerile acestea sunt tipice celor care îşi simt scaunul clătinat rău. Din experienţa mea postdecembristă, de câte ori apare o scrisoare din asta – ICR, Mediasind- TVR, partidele când ajung la putere, şi PNL mai ales, începe să-şi plaseze clientela de cumetrie, ca să-l prafrazez pe dl Ion Iliescu, cel care a lansat sintagma capitalism de cumetrie.

Ce înseamnă clientela de cumetrie? Un partid când vine la putere, ca şi în alte ţări democratice, schimbă foarte mulţi şefi pentru a-şi transpune în practică programul. La noi nu există aşa ceva, sunt schimbări în funcţie de cine pe cine a pus ochii (…) Şi apare o scrisoare, iar Guvernul se sesizează.

După ce se sesizează Guvernul, trimite Corpul de Control, care constată mari nereguli. Şi aia căreia trebuie să i se ia locul demisionează sau e dată afară şi vine omul respectiv. Nu are nimeni nimic cu nimeni. Când apar asemenea scrisori, regimul nu vrea să-l dea afară pe dl Cercel ori Inel, tot ce zic ei face. Nu, s-a pus ochii pe postul respectiv, deja a apărut un concurent şi trebuie neapărat să plece (…) Aşa se întâmplă şi la dl. Cercel”, a susţinut publicistul.

Adrian Câciu: de când împrumuturile se trec la fonduri europene?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ce păţesc românii care ajung de mâine în Italia
Ministrul italian al Sănătăţii, Roberto Speranza, a anunţat vineri că a semnat un ordin care ...