Traian Băsescu scoate bazuca: ”VA CANDIDA”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

După ce partidul său nu a contat pentru negocierile privind nominalizarea candidaţilor comuni ai dreptei pentru alegerile locale din Bucureşti şi după încercările repetate de a i se lua candidaţi şi chiar filiale de către PNL, TRAIAN BĂSESCU, fondatorul Partidului Mişcării Populare, a aruncat BAZUCA, miercuri seară, la Cafeneaua politică de la Canal33: “VA CANDIDA!” Asta în condiţiile în care PMP nu va avea liste comune la Bucureşti cu PNL şi USR-PLUS, partidul său fiind nefrecventabil pentru cei din USR, care consideră că sunt pe primul loc în topul preferinţelor bucureştenilor.

citeşte şi: Traian Băsescu intră în luptă pentru Primăria Capitalei? Ce condiţii impune

Rugat de moderatatorul Horia Alexandrescu să-și explice respingerea PMP din negocierile dreptei pentru alegerile locale din București, fostul primar general al Capitalei a explicat că PNL vrea să-i ia candidaţii şi i-a respins cele două propuneri pentru sectoare. Mai întâi, Ştefan Florescu, candidat al PMP pentru sectorul 6 şi mai apoi Mihai Neamţu, pentru sectorul 3.

Traian Băsescu a mai scos UNA: “Nicușor Dan ESTE SABOTAT DIN INTERIOR!!!” Asta în condiţiile în care majoritatea filialelor din Bucureşti ale USR sunt formate din foşti colegi de-ai săi din Uniunea Salvaţi Bucureşti.

Fondatorul PMP, Traian Băsescu, a recunoscut cu acest prilej că în 2016 partidul său a avut doar 700 de candidaţi în cursa pentru fotoliile de primari, dar acum are 2.100 şi promite că va trece pragul electoral de 5%.

 

Loading...

2 Comments

  1. „ BAZUKA” este un termen realmente Rusesc, care înseamnă „ O armă de aslt „ ÎMPOTRIVA tuturor candidaților ”Normali ” din România ! Băsescu, (alias PETROV ) un agent dublu Ruso- Francez , nu vrea ca România să-și revină din „ amețeala ” pe care a produs-o EL , în România ! MARȘ afară, SLUGĂ Ordinară ”!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Kelemen Hunor aruncă bomba: “Singura preocupare a preşedintelui e să dea jos guvernul”
După ce Klaus Iohannis a asociat UDMR-ul “răului din Parlament” cu PSD, care tergiversează legi ...