Nicolae Robu recunoaşte că nu citeşte cu atenţie deciziile guvernului

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

După ce a dat o Hotărâre de Consiliu privind închiderea teraselor după ora 23, Nicolae Robu, primarul Timişoarei, s-a răzgândit recunoscând că nu a citit cu atenţie dispoziţiile guvernului.

Actul normativ care intră în vigoare de azi lasă la latitudinea autorităţilor locale decizia privind restricţiile ce se impun în timp de pandemie.

Edilul recunoscut pentru toleranţa faţă de zgomotul teraselor noapte a revenit la decizia anterioară printr-o postare pe facebook.

El mai consideră că nu este necesară purtarea măştilor pe străzile din centrul Timişoarei, pentru că lumea e în mişcare.

Citeşte şi: New York Times / Copiii pot transmite coronavirusul la cote înalte, relevă un studiu

“Dacă în privința măștilor în Piața Victoriei și Centrul Istoric am avut câștig de cauză, în privința orarului teraselor nu am mai avut, replicându-mi-se că nu se poate depăși ora 23.00, pentru că s-a instituit această oră limită printr-o decizie națională. Citind textele naționale, am constatat că am fost indus în eroare, de la nivel național doar propunându-se asta, nu dispunându-se! Prin urmare, voi cere revenirea asupra deciziei de astăzi și lăsarea lucrurilor în Timișoara așa cum au fost! PENTRU CĂ NU EXISTĂ NICIUN CAZ DE ÎMBOLNĂVIRE A CUIVA LA VREO TERASĂ DIN TIMIȘOARA DUPĂ ORA 23.00, CUM NU EXISTĂ NICI ÎNAINTE DE ORA 23.00!” a mai scris primarul.

Clotilde Armand despre liberali: PNL rămâne un partid nereformat, corupt şi clientelar

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
The Telegraph spune povestea NADIEI COMĂNECI, fetiţa care la 14 ani a uimit lumea
La 44 de ani de la momentul magic de la Montreal, “The Telegraph” realizează un ...