Cabaret politic, în ţara baronului Arsene

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Urmaşul lui Pinalti a redat oraşul „pietrenilor,” ar fi putut fi titlul, dacă ar fi vorba numai despre un singur om. Dar actorii politici din judeţul Neamţ sunt atât de perverşi în schimbul de roluri, încât e mai cuprinzător acesta.

Primarul, fost PNL, candidează din partea PMP. Baronul Arsene (PSD) se confruntă cu o fostă colegă de partid la judeţ, pentru ca la Primărie să meargă cu nevrednicul Răzvan Cuc, specialist în tăiat panglici.

Primarul în funcţie din Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, se prezintă exact ca un vajnic urmaş al lui Pinalti, pe care l-a succedat la primărie fără alegeri. : “În mandatul meu de primar am redat Piatra-Neamţ PIETRENILOR”, a declarat Dragoş Chitic, actualul primar de Piatra-Neamţ şi candidat pentru un nou mandat de edil al orașului.

Citeşte şi: Aurelian Bădulescu are o altă viziune decât premierul Orban asupra 23 august

Chitic are o condamnare în primă instanţă de 3 ani şi jumătate cu suspendare pentru un schimb de teren cu omul de afaceri Apopii. Sentinţa nu e definitivă. Fost preşedinte al PNL Piatra Neamţ; Chitic a fost ros din interior, nu pentru că PNL a votat legea fără penali (lui nu i se aplică n.a.), ci pentru că pedeliştii voiau culoar pentru Carabulea, omul lor.

Contracandidatul său e Răzvan Cuc de la PSD, fost ministru, nesusţinut de baronul Ion Arsene, care l-ar fi vrut pe Liviu Harbuz, din Pro România. Numai că partidul lui Ponta i-a spus nu şi a nominalizat-o pe Emilia Arcan, fostă PSD până de curând.

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lumea lui Grindă/Corigentă la gramatică, pusă şefa inspectoratului şcolar Vrancea
Peste câteva zile noul Inspector general şcolar al judeţului Vrancea va fi profesoara de matemarică, ...