Liberalii se laudă în Vrancea cu 2 cm de asfalt, susţine Marian Oprişan

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Într-un ciclu de 13 ani, Ludovic Orban a inaugurat de două ori drumul de la Dumbrăveni – Jitia şi cel de la Focşani spre Odobeşti.

Mai multă panglică a fost tăiată decât metri de asfalt puşi, comentează o sursă locală.

În 4 noiembrie 2007, Ludovic Orban, ca  ministru al Transporturilor a inaugurat la Jitia porţiunea din DN 2 N reparată în acea vară.

După 13 ani, ministrul liberal Ion Ştefan spune că drumul Jitia-Dumbrăveni reprezintă o prioritate a guvernului Orban.

Una dintre minciunile gogonate cu care peneliștii încearcă în această campanie să îi păcălească pe vrânceni sunt imaginile cu utilaje care fac o așa-zisă asfaltare pe două drumuri naționale din județ (DN 2N Dumbrăveni-Jitia și DN 2M Focșani – Odobești).

citeşte şi: Biserica Ortodoxă încheie domnia ultimului autocrat din Balcani

„Laudându-se ca și cum asta ar fi o realizare epopeică, Grindă nu face decât să se umple de ridicol, pentru că marea asfaltare trâmbițată de PNL este în realitate doar un strat de uzură subțire de 2 cm, care face parte din întreținerea curentă a drumurilor naționale.

Mai mult, stratul de mixtură asfaltică turnat în această vară pe drumurile naționale din județ este prevăzut în acordul cadru semnat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere în data de 3 iulie 2019, ghiciți în timpul cărei guvernări? Exact, când PSD era la guvernare!

Citeşte şi: Bădulescu îl anunţă pe Negoiţă că păsările au început să ciripească

Dar îi înțelegem: dacă PNL nu a făcut nimic pentru Vrancea și pentru vrânceni, cu ce să se laude, ca să mai câștige câteva voturi? Cu 2 cm. De asfalt. Jalnic, băieți!

Este doar o altă farsă jucată vrâncenilor, prin care peneliștii, obișnuiți cu minciuna și cu dezinformările agresive, ascund adevărul: faptul că nu au făcut NIMIC pentru Vrancea și pentru vrânceni și de numele lor nu se leagă nici măcar un capăt de ață!

Dacă au rămas în pană de idei, îi invit pe liberali să meargă pe sutele de kilometri de drumuri județene reabilitate și modernizate în timpul administrației mele sau să facă o plimbare la munte, pe DN2D Focșani – Lepșa – Ojdula, realizat  în timpul guvernării PSD, ca să vadă cum arată de fapt un drum asfaltat și modernizat la standarde europene.” susţine Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Turnătorul OFELIU, candidat PNL-USR la Primăria Olteniţei
Pentru că niciodată o boală nu vine singură în viaţa unui om, Costinel Milescu, după ...