Robert Chioveanu, președintele ANSVSA, a deschis război cu toată lumea

Andrei Marcu ACTUALITATE ECONOMIC INVESTIGAȚII POLITIC

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară  și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), ,,condusă” de liberalul Robert Chioveanu, stă pe un butoi cu pulbere!

Numit de un an de către Ludovic Orban, Chioveanu este într-un răboi permanent cu directorii din subordine, susțin sursele din ANSVSA.

Directorii care au câștigat prin concurs sunt amenințați cu epurarea. Sau că vor fu mutați dintr-un județ într-altul dacă nu pleacă de bună voie.

Recent, Colegiul medicilor veterinari a cerut Corpului de control al Primului-ministru să controleze sistemul de plăți al subvențiilor către medicii veterinari de liberă practică.

Președintele ANSVSA dă vina pe funcționari, cărora le-a cerut imperativ, să încalce legea! – spun surse din ANSVSA.

Citește și Imaginea Ursulei von der Leyen, prelucrată de foşti ziarişti de scandal

Pentru că nu se supun, îi hărțuire, ba chiar îi mută din birouri.

Nu demult a cerut sprijinul poliției ca să o mute din birou pe directoarea economică, Cornelia Dăncuș Biltiu. Timp de trei zile femeia a stat pe holuri, deoarece președintele i-a încuiat ușa. Aceasta i-a făcut mai multe plângeri, acuzându-l de abuz în serviciu.

Plățile sunt blocate pentru că președintele este în război cu toată lumea. La conducerea instituției s-au perindat mulți președinți numiți politic, dar niciunul nu a provocat atâtea pagube instituției, prin lipsa de relaționare cu subordonații, sunt de părere cei din instituție.

ANSVSA se află în directa subordonare a Primului-ministru.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Organizaţia PSD Vrancea îl înfruntă pe faţă pe Marcel Ciolacu
Consiliul Politic Județean PSD Vrancea, în lipsa preşedintelui interimar al filialei, Marcel Ciolacu, autoimpus lider ...