Timişoara a cheltuit doar 0,22% din banii europeni contractaţi

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

Prezent într-o emisiune a Pressalert.ro, Dominic Fritz, noul primar al Timişoarei, recunoaşte că-i va trebui un întreg mandat pentru a verifica afacerile oneroase ale vechiului primar liberal Nicolae Robu.

El s-a plâns că în primărie nimeni nu-şi asumă nimic, totul era centralizat. Nu există dosare cu contractele de lucrări.

Noul primar al Timisoarei a mai declarat ca Nicolae Robu i-a lasat mostenire proiecte europene de sute de milioane de euro, însă doar 0,22% din bani au fost cheltuiţi efectiv.
citeşte şi: Neînţelegerile dintre PNL şi USR pot duce la dizolvarea Consiliului Local Focşani

„O buna parte din aceste proiecte, de exemplu, sunt legate de anveloparea blocurile, unde avem probleme mari. O strategie ar fi sa urmarim procesul prin care merg aceste caiete de sarcini, si cine le elaboreaza, cine se uita pe ele inainte sa ajunga in stadiul de licitatie. Este o munca de detectiv, nu exista un registru cu toate contractele „murdare” unde pot sa ma uit, sau o lista cu toti oamenii care reprezinta grupuri de interese. Deci este o munca de detectiv care va dura nu doar pana la sfarsitul anului, ci este un proces care va dura tot mandatul meu, un proces de curatare, de clarificare, de transparentizare”, a mai declarat Fritz, la Pressalert Live.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O nouă perlă, marca Grindă: „Principala problemă a învățământului este realizarea foselor septice“
Logică de penelist:  “Dacă ar fi să facem o analiză matematică calitatea lucrărilor a crescut ...