Marian Oprișan promite că nu va fi Gică Contra

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, anunță că echipa PSD, care deține majoritatea în Consiliu, alături de ALDE, nu va face greșelile vechii opoziții și vor face o opoziție constructivă, în sensul că vor vota toate proiecte de investiții. Și că nu va fi Gică Contra.

Citește și: Singurul epidemiolog din Vrancea și-a dat demisia, acuzând mega politizarea liberală a Spitalului Județean

“Noi, echipa PSD, nu vrem să repetăm erorile majore ale opoziției din mandatul 2016-2020 și vom demonstra vrâncenilor, cât și grupului PNL-USR din CJ, că știm să facem o opoziție constructivă. Vom aproba toate obiectivele majore de dezvoltare ale județului, fără să stăm prea mult pe gânduri și fără să fim Gică Contra.

Citește și: Liberalul Cătălin Toma a rămas un mare fan al lui Marian Oprișan

În județul nostru se derulează în prezent nenumărate investiții de modernizare, atât a infrastructurii rutiere, cât și pentru reabilitarea mai multor clădiri de interes public. Toate aceste proiecte, la care noi ținem foarte mult și pe care le vrem finalizate, pentru dumneavoastră, sunt demarate de administrația PSD condusă de mine în mandatele trecute la Consiliul Județean. În calitate de vicepreședinte al CJ Vrancea, alături de colegii consilieri județeni PSD, susțin cu tărie ca începând de astăzi să votăm pentru toate proiectele de hotărâre care vizează dezvoltarea județului Vrancea, a anunțat pe facebook Marian Oprișan, vicepreședinte al CJ Vrancea.

În CJ Vrancea, PSD și ALDE dețin majoritatea

Noi, echipa PSD, nu vrem să repetăm erorile majore ale opoziției din mandatul 2016-2020 și vom demonstra vrâncenilor, cât și grupului PNL-USR din CJ, că știm să facem o opoziție constructivă. Vom aproba toate obiectivele majore de dezvoltare ale județului, fără să stăm prea mult pe gânduri și fără să fim Gică Contra. Doar în acest mod putem să evoluăm și să construim Vrancea pe care ne-o dorim cu toții!”, mai afirmă Oprișan.

Articol executat de Web Interactive Design SRL la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Absolventul școlii de acoperiți,” Ciprian Ciucu, în război cu jurnalista Narcisa Iorga
Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a fost somat de jurnalista Narcisa Iorga să publice contractual ...