Grindă nu și-a plătit impozitul, dar promite că aduce miliarde de la UE

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Ion „Grindă“ Ștefan, ministru al subDezvoltarii nu și-a plătit, nici la ora asta impozitul datorat pentru căsoiul de 900 metri pătrați. Într-un cerc restrâns de prieteni Grindă a spus că va plăti impozit după ce va ajunge primarul Focșaniului, adică niciodată. În tot acest timp Ion Ștefan, Ionel Dancă, Nicu Tănase sau primarul liberal al Adjudului bat câmpii despre cum vor face ei rahatul praf cu bani europeni.

În așteptarea unui nou incendiu al unu spital care să ne mai demonstreze încă odată cât de performantă este guvernarea liberală Ion Ștefan, Ionel Dancă, Nicu Tănase sau primarul penelist al Adjudului bat câmpii cu grație despre ce vor face ei cu miliardele venite de la Uniunea Europeană. Ca o paranteză cele 80 de miliarde s-au transformat între timp în vreo 30 și astea cu dedicație pentru românii care sunt suficient de fraieri încât să mai voteze PNL.

citește și: SENATUL – Poteca politică a falimentarului Vasilică Potecă

Aflat în culmea (im)potenței creatoare în materie de campanie electorală Ion „Grindă“ Ștefan le cere primarilor (cu ochii lăcrimoși) să scrie cât mai multe proiecte, că bani sunt. Mai pe românește și în buna tradiție a PNL, Ștefan le transmite așa mai pe ocolite, că tot ei (primarii) vor fi vinovați pentru că banii nu se cheltuie ciar dacă guvernul Orban a anunțat că la rectificare taie 2,5 miliarde lei de la fondurile europene. Spune că și-a fixat întâlniri cu toți primarii din județ iar asta este singura afirmație pe care o credem.

Citește și: Britanicii șocați / Semnul făcut de Churchill, nu ciorapii de damă și suspensorul

Doar că aceste întâlniri sunt pentru a-i strânge cu ușa pe primari să cotizeze la sacoșa cu voturi a PNL. Cu amenințări, cu promisiuni, cu orice Ion „Grindă“ Ștefan uită de tot de dragul paridului și a guvernării care l-a făcut, din nefericire, ministru. Vorbește despre Canalul Siret – Bărăgan de parcă PNL ar fi avut vreo contribuție la ce s-a făcut până acum! Face promisiuni pentru agricultori dar nu spune că le-a închis piețele iar guvernul PNL i-a lăsat și fără sprijin financiar chiar în plină pandemie. Nimic despre faptul că vor mărirea TVA la alimente!!! Despre noul spital ce să mai spunem. PNL este în stare să-l cheme înapoi pe Oprișan doar să-l construiască și să se laude apoi că l-au făcut ei.

Citește și: Singurul epidemiolog din Vrancea și-a dat demisia, acuzând mega politizarea liberală a Spitalului Județean

Omulețul este atât de bătut în cap încât promite dispensare comunale sau centre medicale în mediul rural, dar nu spune că nu are medici care să lucreze acolo! Dacă nu le majora PSD salariile medicilor și profesorilor acum erau muritori de foame și nevoiți de un guvern fascist să facă muncă voluntară! Cam la fel stă treaba și cu aducțiunile cu gaze. Despre autostradă ce să mai vorbim, îl citează pe Oprișan până la virgulă! Până una alta Grindă ar trebui totuși să-și plătească impozitele pe căsoiul despre care a aflat toată țara.

Articol executat de Web Interactive Design SRL la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

Liberalul Cătălin Toma a rămas un mare fan al lui Marian Oprișan

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Acuzați că sunt NEOMARXIȘTI, au repus turlele Catedralei din Timișoara, lipsă din pictura murală!
Newstandard.news a fost prima publicație online care a publicat fotografia picturii murale din cartierul studențesc ...