Liberalii vor plăti programele de investiții cu bani din Botswana

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Planul Național de Relansare și Reziliență urmează să fie făcut public săptămâna viitoare de guvernul lui Iohannis și Orban. Scopul principal al acestuia ar fi, potrivit unor surse din administațiile locale, îngroparea Programului Local de dezvoltare Locală – PNDL, lansat de PSD. Iohannis se gândește probabil să aducă 30 de miliarde de … monede locale, fac unii haz de necaz.

Taman când Grindă s-a învățat cum să pronunțe corect Pe…Ne….Le….De…..Le…, iar Canalul Siret – Bărăgan va fi finanțat tot cu moneda din Botswana, i-a schimbat Orban numele.

Citește și: Grindă nu și-a plătit impozitul, dar promite că aduce miliarde de la UE

Pentru că nu sunt în stare să facă nimic bine și nici să ducă la capăt ce au început, liberalii mai comit una, vor să lanseze Planul Național de Relansare și Reziliență. Numai că promisiunile pe care liberalii le-au făcut primarilor au fost tot pe Pe…Ne….Le….De…..Le….

Reziliența, cuvântul care sperie mulțimea

Mari specialiști în învârtitul vorbelor pe după pom, trimișii PNL în teritoriu au întrebat oamenii simpli ce înseamnă reziliență. Majoritatea dintre aceștia au fugit ca Dracu’ de tămâie, chiar dacă peneliștii au aruncat cu bani spre ei.

Wikipedia spune că reziliența este definită frecvent drept capacitatea ființelor umane de a se adapta într-o manieră pozitivă la situații nefavorabile. Privind la cei care au luat-o la fugă rezultă clar că ei consideră guvernarea PNL o situație nefavorabilă. Se pare că se îndreaptă spre secțiile de vot, unde sper să prindă primele rânduri pentru “marea reziliență electorală de PNL, adică un mare adio.”

citește și: SENATUL – Poteca politică a falimentarului Vasilică Potecă

Tot Wikipedia spune că termenul a fost adaptat în psihologie și în alte științe sociale, referindu-se la persoanele care, deși trec prin situații stresante, nu sunt afectate de acestea din punct de vedere psihologic. Majoritatea speriată crede că și după 6 decembrie mai au o șansă să scapi sănătos la cap. Dacă nu, scapă cine poate!

De la 80 de miliarde, Iohannis a scăzut la 30. Nu se știe în ce monedă

Revenind la proiectul născut mort, Planul Național de Relansare și Reziliență, liberalii nu spun de unde iau banii pentru tot ce au promis primarilor ca să le aducă voturi. Deja sumele împrumutate de ei s-au topit, nu se știe unde și pe ce.

Citește și: Singurul epidemiolog din Vrancea și-a dat demisia, acuzând mega politizarea liberală a Spitalului Județean

Cele 80 de miliarde de Euro de la Uniunea Europeană au fost transformate în 30 de miliarde și nu mai suntem atât de siguri de moneda în care vor fi plățite. Într-un moment rar de sinceritate, Iohannis s-a scăpat și a spus că trebuie să mergem în Botswana ca să luăm banii.

La auzul acestui îndemn prezidențial, Ion Grindă Ștefan a promis cu mâna la prohap că va investi sumele primite din Botswana în Canalul Siret-Bărăgan și în aducțiunile de gaze, canalizare și apă. Pentru gaze s-a băgat deja o țeavă. Primii serviți, bineînțeles, primarii PNL!!! Aplauze vă rugăm!!!

Articol executat de Web Interactive Design SRL la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Halici, liderul PSD Vrancea: Iohannis încalcă – mai grav decât Băsescu – CONSTITUȚIA
Președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, a declarat miercuri, în cadrul unui interviu ...