Barna îl lasă fără minister pe Grindă!

Andrei Marcu ACTUALITATE INEDIT POLITIC

Ion „Grindă“ Ștefan va pierde postul de ministru al Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei în favoarea lui Dan Barna, liderul USR dacă cele două partide vor forma guvern după 6 decembrie, arată surse din cadrul puterii.

Ca urmare PNL și USR duc lupte crâncene pentru posturile din guvernul anunțat deja de Klaus. Iohannis.

Supărat că a rămas la fundulețul gol Ion Ștefan a băgat un degețel în gură și tot plânge pe la poarta lui Iohannis. Este clar acum că primarii vrânceni nu vor primi de la Grindă nici un chior găurit cu tunul după alegerile din 6 decembrie, pentru că NU va mai fi ministru. De la alții din PNL și USR nici atât! Singura lor șansă pentru proiectele destinate comunităților rămâne tot PSD!

Recenta întâlnire de la Vila Lac a președintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL a clarificat multe dintre necunoscutele ce ar fi putut apărea DUPĂ alegerile parlamentare din 6 decembrie.

La acea reuniune, Ion Ștefan nu a fost primit, semn că e pe ducă.

Orban&co înghit plăcuța suedeză

Liderii peneliști, în frunte cu Orban, s-au plâns președintelui Iohannis că USR cere tot mai multe ministere. În momentul respective, Klaus le-a dat în cap lui Orban&co cu sondajele de opinie. Sondaje care spun că PNL în nici un caz nu poate face Guvern fără USR. În condițiile date, Orban&co îngnit în sec plăcuța suedeză, altă data împărțită cu USR.

Doleanțele lui Barna ar fi Internele, Justiția și Finanțele. Bașca un post (despre care Barna vrea să fie singurul, de vicepremier).

Citește și: Grindă nu și-a plătit impozitul, dar promite că aduce miliarde de la UE

Ghinion lui Grindă e cât casa. Barna poate fi singurul vicepremier doar din postura de ministru al Dezvoltării. Adică tocmai de pe scaunul ocupat în prezent de Ion Ștefan, poreclit Grindă. Nu știm dacă cele trei ministere de mai sus nu se pot schimba, dar postul de vicepremier pentru Dan Barna rămâne bătut în cuie ca condiție pentru ca USR să bată palma cu PNL.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Crezul candidaților USR-PLUS: “Fără STUDII, ajungem DEPARTE”
O simplă privire, aruncată pe CV-urile candidaților USR–PLUS, arată că mulți nu au facultate, dar ...