Prima listă a cumetrilor lui Ion Grindă Ștefan a ajuns la Klaus Iohannis

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

“Este inacceptabil, mai ales în perioada atât de complicată pe care o traversăm acum, provocată de pandemia de COVID-19, ca în poziții importante în structurile centrale sau locale ale administrației să fie promovați oameni mediocri, fără experiență, impostori sau alte persoane care nu dețin calitățile și calificările necesare”, a declarat președintele Iohannis după ce a vizionat ancheta ziariștilor de la Recorder.

Astfel, Iohannis implicit recunoaște abuzurile inimaginabile făcute de Ion “Grindă” Ștefan. Caracatița rudelor și incapabililor promovați de Ion Ștefan distruge zilnic, Vrancea.

Organizația PSD Vrancea  cere demiterea de urgență a celor puși de Ion Ștefan în funcții publice și anchetarea acestuia de către DNA, prin intermediul unui comunicat de presă.

O parte din lista apropiaților lui GRINDĂ, promovați în administrația centrală:

 1. Jan Florin Vasilache a fost uns consilier personal al ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale;
 2. Dorina Ştefan, pusă în funcţia de director al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Vrancea, verișoara lui Vasilache, cel care susține că nu o cunoaște;
 3. Sergiu Marian Bordea, nepotul lui Grindă, pus în funcţia de director al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi, postură din care conduce finanțele şi vămile din judeţele Galaţi, Brăila, Vrancea, Tulcea, Brăila, Constanţa;
 4. Sergiu Marian Bordea este soțul fiicei lui Ștefan Coman, fratele lui Ion Ștefan, considerat arhitectul avansării explozive a actualului ministru al Dezvoltării. Ginerele Sergiu Bordea trebuie să-l controleze pe patronul Coman Ștefan, socrul său;
 5. Sorin Mihăilescu, cumătrul lui Ion Ştefan, a prins postul de director al Regionalei CFR Galaţi. Acesta este nimeni altul decât fiul fostului viceprimar al Focșaniului de pe vremea lui Niculaie Lățcan, socrul lui Ion Ștefan.
 6. Gheorghe Berbece, fostul consilier al lui Ion Ștefan, a ajuns prefect.
 7. Fiul lui Berbece, Iulian, a fost împins la București, fiind consilierul ministrului Marcel Vela;
 8. Codruța Neagu, stomatolog de meserie, medic de țară, verișoară a prefectului Berbece, a urcat în funcția de manager al Spitalului de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani. Din această funcție, a făcut o serie de abuzuri constatate de Curtea de Conturi.
 9. Doctorul Cătălin Bunghez iubitul consilierei locale PNL, Ana Maria Laura Dimitriu (cea care a finanțat PNL cu 300.000 de euro, bani împrumutați de la Grindă), a fost pus la conducerea Direcției de Sănătate Publică Vrancea.
 10. Liviu Bostan, vechi amic, a fost angajat în Corpul de Control al ministerului, împins mai apoi spre conducerea Institutului Național de Administrație;
 11. Manichiurista Andreea Patricia Gălăţeanu s-a căptușit cu un post în administrația de la București;

Citește și: Exploziv / Caracatiţa ministrului GRINDĂ: manichiuriste, norocei, berbeci, amante, angajaţi la stat

În condițiile în care președintele Klaus Iohannis a pozat într-un campion al luptei anti-corupție , PSD Vrancea îi cere să treacă prin foc și sabie PNL-ul plin de incompetenți și corupți. “Adică tocmai partidul căruia îi face campanile electoral în mod deșănțat, pe față! Sau PNL nu trebuie deranjat?”, se mai întreabă PSD Vrancea.

Articol executat de Web Interactive Design SRL la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“Să punem CRUCEA SFÂNTULUI ANDREI pe geamuri!” Apelul unui politician creștin
Aurelian Bădulescu, liderul demisionar al filialei PSD sector 3 din București, consideră că autoritățile nu ...