Moș Crăciun i-a scris lui Grindă. Santa Klaus nu răspunde

Andrei Marcu ACTUALITATE OPINIE POLITIC

În mod cu totul şi cu totul excepţional Moş Crăciun i-a scris şi el lui Ion Ştefan şi i-a pus o întrebare „Dar cu ciuma roşie cum rămâne?“. După ce a citit epistola lui Moş Crăciun şi şi-a dat seama că nu va primi Ministerul Dezvoltării, Grindă şi-a încercat ultima carte, i-a scris lui Santa Klaus (Iohannis). Nici ăsta nu vrea să-i mai dea ceva. Ştefan nu renunţă, i-a trimit un sms şi lui Moş Nicolae 🙂

Pierde ministerul, pierde totul

Ion „Grindă“ Ştefan ştie că următorul guvern Orban nu îl va mai avea pe el ca ministru al Dezvoltării şi a apelat la tactici de gherilă ca să-şi păstreze scaunul. Mai exact i-a scris o scrisoare lui Moş Crăciun rugându-l să-i aducă drept cadou un nou mandat de ministru al Dezvoltării.

Deşi e om în toată firea, Grindă i-a transmis Moşului că, în adâncul sufletului, rămâne şi el un biet copilaş cu dorinţe, ce se vor îndeplinite şi ar vrea să-şi păstreze puşculiţa. Noi îl credem la faza cu copilaşul pentru că nu prea a dat dovadă că are minte mai multă. Dar cel care a fost intransigent a fost tocmai Moş Crăciun. Încălcând toate tradiţiile, Moşul i-a scris şi el un răspuns lui Ion Ştefan:

„Dragă Grindă (nr.r. dacă până şi Moşul îţi spune Grindă … ),

Tare aş fi vrut să-ţi îndeplinesc dorinţa dar mă tem că eu nu dau curs scrisorilor primite de la politicieni. Cu toate astea, ţinând cont că ai ceva frustrări de când erai copil, aş fi fost dispus să-mi calc pe inimă. Doar că spiriduşii m-au sfătuit să fac o verificare mai atentă a persoanei tale înainte să ajung la Focşani. Singurul lucru bun pe care l-am constatat este acela că aş avea loc pe unde să cobor în căsoiul tău, celebra grindă mă ajută din plin să-mi parchez sania! Dar ăsta a fost singurul aspect pozitiv! A trebuit să verific dacă ţi-ai ţinut promisiunile faţă de neamul tău şi le-ai făcut doar bine. Prin neamul tău mă refer la toţi românii, nu doar la rude. Şi aici ai dat chix pentru că ţi-ai angajat doar rudele şi pe cei cu cererea de înrudire aprobată! Am verificat dacă ai scris corect epistola pe care ai trimis-o în Laponia. Nici aici nu au fost lucrurile în regulă, spiriduşii suspectând că ai pus o secretară să o redacteze. Ca să nu mai amintesc că ai pus antet de la Ministerul Dezvoltării. Hmmm … Ministerul ăsta ar fi putut face mult bine românilor, dar a ales să facă doar favoruri.

citește și: Grindă nu și-a plătit impozitul, dar promite că aduce miliarde de la UE

Cui?

Unora cu fulare galbene pe care scrie PNL. Am vrut şi eu să văd ce este cu PNL-ul ăsta şi tot ce am constatat a fost jale mare. Mi s-a rupt inima când am văzut că elevii din România nu au tablete ca să poată face şcoală. Mi s-a rupt inima când am văzut că se face grădiniţă on-line. Nu am văzut nicăieri aşa ceva. Peste tot în lume copii de grădiniţă se joacă împreună, devin prieteni, cântă şi se bucură unul de celălalt. La voi ,PNL-ul nu i-a lăsat să facă asta. Nu mai spun de restul promisiunilor PNL, un fiasco total, minciuni cap coadă! La final, înainte să plec spre fabrica de jucării, m-au uitat în oglindă şi mi-am dat seama că sunt îmbrăcat tot în roşu. Am şi eu o întrebare ca să ştiu ce să fac: Cine este Klaus Iohannis şi de ce tot repetă Ciuma roşie?.

Te îmbrăţişez, Moşul“

citește și: Acum 100 de ani / REGINA MARIA i-a convins pe marii şefi de stat ai lumii să respecte drepturile românilor

După ce a citit epistola lui Moş Crăciun şi şi-a dat seama că nu va primi Ministerul Dezvoltării, Grindă şi-a încercat ultima carte, i-a scris lui Santa Klaus (Iohannis). Ca să vezi nici ăsta nu vrea să-i mai dea ceva dar i s-a făcut milă de Ionuţ şi i-a trimis un abecedar, în germană!

Articol executat de Web Interactive Design SRL la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Candidatul PNL Jaro-Norbert Marşalic – director medical al spitalului groazei din Reşița
În spațiul public au apărut mai multe imagini cu bolnavi nesupravegheaţi, îmbrăcaţi sumar sau dezbrăcaţi. ...